Paul Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Numele meu în joc: Paul_Pop Numele EXACT celui pe care îl reclam: AndryuDeVis Screenshot-uri: , , , - Drive-by (1 foc a tras) , , , - Limbaj. Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram in spawn ballas,asteptam un suspect si l-am vazut pe Andryu ca trage cu deagle.I-am dat wanted,l-am omorat si i-am zis ca nu e voie.Aseara,un coleg de-al sau mi-a facut plangere(la raporteaza un membru al Armatei) si intr-unul din screenshot-uri am vazut ca 'Andryu' injura,chiar dupa incidentul cu drive-by.Astazi am incercat sa vorbesc cu el,sa-i spun ca nu-i frumos.. dar degeaba;A recunoscut ca pe mine m-a injurat,nu si-a cerut scuze si pe langa asta mi-a dat replica ' Oricine injura in factiunea lui :blink: . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Maryus,Hkr.(cred) Martori: Agentii F.B.I de la fata locului,sTyler,membrii ballas. L.E: Nea' "moderator" D3strukt,iti apreciez interventia dar te rog sa nu mai postezi aici deoarece nu esti implicat.
D3strukt Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Eu nu vad sa se adreseze cuiva anume, sau sa fi tras in cineva. Plangere inutila // warn up
Dragos Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Alte poze nu ai? Vreau sa vad cand trage .. Legat de limbaj,primeste mute 30minute.
Paul Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Alte poze nu ai? Vreau sa vad cand trage .. Legat de limbaj,primeste mute 30minute. Alte poze nu mai am,nu am apucat sa fac in momentul in care a tras.
Dragos Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nu am cum sa-l sanctionez daca nu am dovada clara ca a tras. :closed: