Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Iubaretul2

Invazii

Recommended Posts

Guest Iubaretul2
Posted

au mai bine de o luna.nu le mai resetati si voi?

TREZIREA !!

Posted

imediat le stim e de rost. s-a mai discutat problema de 1000 de ori si totusi a ramas asa la invaziile "random"

P.S. e a 4 -a invazie in care nu prind nici macar un golden +1 :))

Posted

imediat le stim e de rost. s-a mai discutat problema de 1000 de ori si totusi a ramas asa la invaziile "random"

Si daca prinzi un amarat de+4, nu iti da item din bok cand il arunci [chiar daca am facut-o in lorencia] sau mai intalnesti cate-un golden+5 [nemuritor] bat vreo 5 jucatori in el pana sa se convinga ca goldenul e [nemuritor si rece]

Cred ca ar trebui un RR la server...

Guest Iubaretul2
Posted

Si daca prinzi un amarat de+4, nu iti da item din bok cand il arunci [chiar daca am facut-o in lorencia] sau mai intalnesti cate-un golden+5 [nemuritor] bat vreo 5 jucatori in el pana sa se convinga ca goldenul e [nemuritor si rece]

Cred ca ar trebui un RR la server...

dati tu un reset la caractere cel mai bine si imagineazati ca sa dat rr la server

p.s laptop in italiana si nu gasesc cratima.

ar trebui sa fie in fiecare random adica la ore diferite..

cum este acum le notam si mergem la fiecare invazie.de aia nu sunt iteme de vanzare pentru ca strangem 100 bok5 si apoi cumparam 2 iteme

daca erau random si prindeam 1 pe zi..cred eu ca se spargeau toate bokurile in cautare de iteme bune si era mai interesant jocul.

dar pentru asta trebuie ca adminii sa se implice.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...