Cedry2k Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Numele meu în joc: SpecialGold Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ewze Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 Descriere a situa? Trageam in el si nu-i scadea viata, nici nu se misca Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr, Maryus Martori: Peu, SouJaBoy
Lolecs Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Da,bine ca esti vanator. l`ai chemat si pe Maryus, Am fost afk doar cateva sec.. accept pedeapsa.
Cedry2k Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Da,bine ca esti vanator. l`ai chemat si pe Maryus,cand a venit numai eram. Am fost afk doar cateva sec.. accept pedeapsa. eu sunt devina ca nu va invatati lectiia? de cate ori au spus admnii ca nu-i voie afk la cai... cine greseste trebuie sa platesca. inteleg oftica din tine si de aceea trebuie sa ai tu ultimu cuvant ca si cu ai genstiona tu totul, dar defapt nu este asa. mai bine nu mai faci +1
Lolecs Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Exact asa e, ca tine. # numai trebuie sa dai inca un reply,ca dai degeaba.