lolflamE Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Numele meu în joc: Hawx Numele EXACT celui pe care îl reclam: deathsaw Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): il omor si ma injura de mama Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: /w
Dragos Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pana una-alta,vreau sa vad niste dovezi cand te luptai cu el si cand a fugit la event.
lolflamE Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 View post on imgur.com Daca te uiti atent in poza apare un patrat rosu si la intrarea in Star Tower ii apare skinu. + Mugur martor. [ il rog sa confirme]
Zohlomg Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Apropo eu vroiam sa ma duc la event, nu ma luptam cu tine nici cu Mugur nici cu nimeni. Si in plus tu ai venit la event cand eram la bucatarie si m-ai omorat, ii am martori pe cei de la event (Ewze, OneBlood), ca eu eram la bucatarie, imi pare rau ca nu am avut cum sa-ti fac poze :(.
lolflamE Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Erai la bucatarie? Si atunci cum ai fugit de la GSLS pana la Star Tower?, Apoi te-ai parasutat la eventul lui Ewze.
Zohlomg Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ba nene ce nu intelegi? Eu nu aveam nicio treaba cu tine, doar m-am dus la event tu daca fugi dupa mine asta e alta treaba in plus nici nu ma atacase-i ca eu nu aveam mats. M-am parasutat la event si m-am dus pana la bucatarie si cand vin ma trezesc in spawn Mafia. L-am intrebat pe Ewze cine m-a omorat si a zis ca "Id 20" adica tu. Si se vede foarte clar ca m-ai omorat si te-ai bagat dupa elicopterul lui Ewze. Last post please ;)
Dragos Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 deathsaw primeste ban 7 zile pentru limbaj. Semos primeste warn pentru deranjarea eventului.