Whisky Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 aici Redemption M'ia dat suspend pt vanatoare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441526 Vreau sa stiu si eu ce vanatoare am facut?.. daca eu postez pe unu si pe altu cu pick asta e vanatoare?.. vreti sa va citez din regulament unde scrie CLAR ca orice player are voie sa posteze pe cineva care foloseste pick items.. Rog sa se micsoreze perioada de ss P.S Nu eu am inventat regula de a se posta playeri intre iei P.S2 postez de pe alt usser ca domn admin oick m'ia dat ss pe contu Dilo
icesouI Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 aici Redemption M'ia dat suspend pt vanatoare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441526 Vreau sa stiu si eu ce vanatoare am facut?.. daca eu postez pe unu si pe altu cu pick asta e vanatoare?.. vreti sa va citez din regulament unde scrie CLAR ca orice player are voie sa posteze pe cineva care foloseste pick items.. Rog sa se micsoreze perioada de ss P.S Nu eu am inventat regula de a se posta playeri intre iei P.S2 postez de pe alt usser ca domn admin oick m'ia dat ss pe contu Dilo siner daca la hell e vanatore la adrianbk ala ce mai e? Si din cate vad impotriva lui nu sa luat nici o masura :blink:
[Creator] Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Cam cati admini ar trebuii sa-si dea cu parerea sa intelegi ca suspendul este acordat corect ? Ai impresia ca m-am inteles eu cu Rede sa-ti dam suspend pentru ca avem ceva cu tine sau pentru ca nu ne plac ochii tai ? Este clar ce ai facut acolo ! Voi lasa topicul deschis doar pana se uita si Rede , iar daca el are impresia ca suspendul trebuie redus se va reduce ! Pana atunci asteapta decizia in liniste ! Orice implicare dupa postul meu va atrage dupa sine un suspend de 2 zile !
Whisky Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 intrebare intrebatoare? oare dupa ce ii iese ss la acest caracter, oare atuncea se rezolva aceasta reevaluare?..
Jardel Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ca sa nu deschid alt topic sa facem spam postez aici intrebarea mea . Daca unu imi cere bok ca sa nu il postez ia ss pt vanatoare? lipsa de fair-play ?? as prefera sa mi se raspunda pe pm ca sa nu facem aici spam .! ms
Xploid Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 ' date='10 June 2012 - 13:39' timestamp='1339328361' post='6391027'] Cam cati admini ar trebuii sa-si dea cu parerea sa intelegi ca suspendul este acordat corect ? Ai impresia ca m-am inteles eu cu Rede sa-ti dam suspend pentru ca avem ceva cu tine sau pentru ca nu ne plac ochii tai ? Este clar ce ai facut acolo ! Voi lasa topicul deschis doar pana se uita si Rede , iar daca el are impresia ca suspendul trebuie redus se va reduce ! Pana atunci asteapta decizia in liniste ! Orice implicare dupa postul meu va atrage dupa sine un suspend de 2 zile ! scuze ca postez dupa tine Creator, acuma sincer?... cat trebuie sa astept pt o reevaluare?.. vreti sa astept pana imi iese ss si dupa atuncea sa rezolvati reevaluarea?.. stiti si voi ca acest ss a fost dat la maxim din cauza ca Redemption a avut boala pe acest caracter si de aceea i sa acordat acest suspend.. P.S inca mai astept sa se reduca suspendul :tiphat: