Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

askie

O problema mare.

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Am cerut 98 pe contul vectra[in pm la un moderator], s-a dat 98 numai pe charurile scolaritza, Paul^ si a ramas p3dro. Ce va rog eu e sa il bagati in 98 si pe p3dro[special Redemption, el are toate datele necesare], deoarece uitati ce stie sa faca dupa ce il ajuta omu`: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=443213/

Pana la schimbarea parolei vreau daca se poate, toate caracterele de pe contul vectra in suspend 98. Multumesc.

Rugaminte catre IceMan:

Ti-am trimis in una din zile un pm cu toate datele necesare schimbarii parolei de pe contul vectra. Te rog frumos sa ma ajuti, am nevoie de acel elf, nu l-am crescut sa il tin in 98, l-am crescut fiindca aveam nevoie de el. Stiu, greseala mea ca am dat contul, a fost o greseala pe care mi-o asum[am vrut sa ajut si acum trebuie sa ma rog si in stanga si in dreapta sa ma ajute cineva]. Deci te rog frumos daca poti sa imi schimbi parola de la cont. Cu respect.

Posted

Buna ziua. Daca va rog frumos, imi scoateti si mie 98 la cere de pe caracterele: Scolaritza si PauL^? [cont vectra]. Multumesc anticipat.

O zi frumoasa si un weekend cat mai placut. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...