Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

intrebare

Recommended Posts

Posted

intrebarea 1

Deci mg avea 110 .... avea pt cu dl ul care era in tarkan... dc primesc exp mica daca e departe dl ul de mg ?

http://www.imagebam.com/image/fa6b7f194873724

intrebarea 2

Daca merg pe jos kanturu adik la 150 nu pot primi summon de la un dl in kanturu... insa daca merg tarkan pe jos adik 130 pot primi summon de la un dl oriunde in tarkan ! De ce acesta exceptie?

Posted

Se poate sa rezolve cnv problema de la intrebarea 2 . Sau ziceti mi la cine sa apelez sa stiu . Mi se pare absurd sa nu pot da summen in kanturu 2 atat timp cat eu ma aflu acolo

Posted

Se poate sa rezolve cnv problema de la intrebarea 2 . Sau ziceti mi la cine sa apelez sa stiu . Mi se pare absurd sa nu pot da summen in kanturu 2 atat timp cat eu ma aflu acolo

Decat sa te rogi de un DL sa iti dea summon mai bine dai //gt :)))))

Posted

Nu te poti teleporta...dar ajungi mai rpd la destinatie decat "pe jos"

intrebarea a fost asta:

Daca merg pe jos kanturu adik la 150 nu pot primi summon de la un dl in kanturu... insa daca merg tarkan pe jos adik 130 pot primi summon de la un dl oriunde in tarkan ! De ce acesta exceptie?

Acea exceptie cred ca este din cauza levelului. Cineva mai sus ia sugerat sa foloseasca gt, iar eu i-am sugerat sa isi cumpere un fenrir :))

Posted

ma uimesti sincer :))

Sunt singur ca este o problema a servarului care nu a fost luata in calcul cand a fost setat servarul . Insa niciodata nu e prea tarziu .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...