LanFigure Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Deci va rog frumos vreau sa-mi ziceti si mie insultele din poza asta pentru care am luat ban 5 zile. Nu l-am facut "prost, idiot, tampit, raton, etc" deci nu am folosit nici un fel de jignire la adresa lui. AICI e topicul. Va rog frumos nu dati ban de ochii lumii.
Redemption Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Deci va rog frumos vreau sa-mi ziceti si mie insultele din poza asta pentru care am luat ban 5 zile. Nu l-am facut "prost, idiot, tampit, raton, etc" deci nu am folosit nici un fel de jignire la adresa lui. AICI e topicul. Va rog frumos nu dati ban de ochii lumii. "ca-l violeaza baietii" "e fetita lor afara"
LanFigure Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ca-l violeaza baietii (isi ia bataie) "viol" e cuvant jignitor? obscen? ca e fetita lor (adica slab) la fel, nu vad nimic jignitor in asta :| Daca ar fi sa banati ptr fiecare cuvant de genul, goliti serverul serios. Deci va rog frumos, suntem oameni in toata firea, haideti sa nu exageram si sa facem din tantar armasar
oick Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Suspendul este acordat corect. Daca nu vreti sa mai luati suspend nu mai jigniti alte persoane.