Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest BMW525D-M

limbaj

Recommended Posts

Posted

In primul rand nu vad nici un limbaj obscen in ceea ce am scris eu :)) si in al 2 lea rand, unde scrie ca era cu referire la tine adriane draga? Serios, ia o pauza ca deja esti penibil.

Posted

asa , Ryphez here , in primul post nu vad unde e jignirea , am intrebat doar ce a precizat cineva mai devreme si in al doilea post am fost provocat de tine :) tu ma iei sami faci lipeli cu cei pe care tot tu ii numesti ( gay ) . Cer o nefondata la baiatu + va rog admini , iati dat ss pe nu mai stiu cate conturi clona pe forum , nu credeti ca ar trebui sa ia o pauza si pe charu de joc sa se linisteasca ? zic si eu , daca tot ii banati conturile clona nu rezolvati chiar nimic :) Have fun !

Posted

Datorita unui om ca Adrian serverul decade in asa hal si nu mai sunt atatia jucatori pe el. Baiatu incearca sa faca treburile unui admin si deja tot ceea ce face el, din punctul meu de vedere e vanatoare. Parca intentionat ca sa scape serverul de jucatori.

Va rog eu si nu numai, luati masuri cu baiatul acesta. Multumesc

Posted

Datorita unui om ca Adrian serverul decade in asa hal si nu mai sunt atatia jucatori pe el. Baiatu incearca sa faca treburile unui admin si deja tot ceea ce face el, din punctul meu de vedere e vanatoare. Parca intentionat ca sa scape serverul de jucatori.

Ft bine face ce face sa joace toti corect vrei jwl si alte alea stai on si culege nu baga cliker..bv adriane!!

Guest Iubaretul2
Posted

Ft bine face ce face sa joace toti corect vrei jwl si alte alea stai on si culege nu baga cliker..bv adriane!!

+1 hai cu warnul :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...