SmoKe16 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Numele meu în joc: sMoKe16 Numele EXACT celui pe care îl reclam: TeIubesc Screenshot-uri: 1 , 2 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): I`am zis ca il iubesc si a inceput sa ma jigneasca cand am iesit afara ma omorat cu masina si mi`a mai spus inca un cuvant frumos. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus Martori: /w
Mihai.Mihai Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Azi,jucatorul Teiubesc,m-a calcat cu masina si 6 ori si m-a omorat,din cate stiu asta e impotriva regulilor,si nimeni nu l-a sanctionat,in schimb pe mine da,am rezistat de primele 5 ori,dar a 6-a oara am rabufnit si l-am injurat..nu mi se pare corect.Va rog sa va ganditi mai bine inainte sa dati ban.;)O seara placuta. Data viitoare vino si cu dovezi daca tot acuzi pe cineva, pana una alta warn up pe forum. Citeste regulamentul fiecarei sectiuni.