Jump to content
Guest politzia

frauda la alegeri sau nu?

Recommended Posts

Guest politzia
Posted

cred ca s-au furat cel putin 500 000, ce putem face?

ce ati inteles din explicatia b.e.c.?

A-oameni sint pe liste

B-oameni voteaza

C-voturi valabile

D-voturi gresit stampilate sau e.t.c.

E-voturi nule adica A-B

DACA IN MOMENTUL COMPLETARII PROCESULUI VERBAL TRIMIS LA B.E.C. CONFUNZI A CU B DAR RESTUL LE TRECI CORECT. CUM AU SCAZUT E-URII CA E-URII SINT E-URI

s-au trimis procesele verbale la b.e.c gresite sau nu, cine le-a mai modificat acolo ?ca cel din orasul x a depus procesul si a plecat, deci cine?...ca b.e.c. ul n-are voie...

la 5 mil de voturi 392000 nule cred ca la 10 mil voturi au fost 650 000-700 000 si raportezi doar 200 000 deci 500 000 ...merci

Posted

Au furat ca in codru.Cel putin 100 de mii au furat.Ce ma deranjeaza ca toti pensionarii lau votat pe Nastase pentru ca lea marit putin mai mult pensia decat de obicei.Nastase se tot lauda ca ce bine am duso cu PSDu la putere.Foarte bine am ajuns, ultima tara in Europa.

PAREREA MEA

Posted

Pai de unde sa stim noi cat s-a furat? Hai sa zicem fiecare o cifra, fara sa stim nici macar cum sunt manipulate voturile si numarate si catalogate... Sa fie o cifra importanta, dar nici imensa ca nu mai ne crede nimeni... hai sa zic si eu vreo 200.000...

Si sa nu uitam de aia 300.000 de oameni imbarcati in autocare care au mers din sectie in sectie si au votat... Un oras cat Brasovul (sa zicem) s-a urcat in autocare si au mers toata ziua si au votat de mai multe ori. Si marmota aia de invelea ciocolata cred ca a votat de doua ori...

Posted

Faza e ca din 15 ani de la Revolutie, 11 ani a condus PSDu sji in aia 4 ani in care a fost altcineva presedinte tot PSDu a iesti in Senat sji Parlament etc. deci tot ei detineau puterea.Daca va plac salariile si alocatiile votati PSD.

Posted

Din cate stiam CDR-ul a avut majoritatea in anii in care a fost la putere.

Chestia cu salariile e clara indiferent de cine la putere. Crezi ca are Basescu de unde sa scoata inca niste mii de miliarde in fiecare luna ca sa aduca salariile la nivele europene? Ma indoiesc. Poate isi vinde 600SEL-ul si vila... Oricine ar veni la putere nu vor fi modificari mari la salarii in urmatorii ani, ca nu au de unde sa-ti dea bani.

Posted

Asa e, pe mine ma enerveaza ca ii arata pe parlamentari toata ziua dormind in sala sau nestiind macar ce se discuta, si nu se ia nici o masura. Si cate altele vezi la televizor cu camera ascunsa si nu se sesizeaza nimeni. Din pacate parlamentarii vor vota salarii mai mari indiferent daca legea respectiva e propusa de PSD sau DA... e in interesul ambelor parti. Si eu mi-as da salariu mai mare daca as putea...

Posted

S-a furat mai bine decat la ucrainieni. :o Au furat poporul cu calculatorul :D Nici nu se inchisesera bine urnele de vot ca si au iesit la rampa Nastase si Geona sa anunte ca au castigat alegerile. Fara numaratoare stiau dinainte rezultatul ce dreaq ca prea bate la ochii :angry: Tot Nastase fu huiduit la Alba Iulia azi de 1 dec ziua Romaniei, foarte penibil. Presedinte cu sila ca la americani

Posted

Pai asta e... saracii tzarani romani il voteaza pe Nastase fara sa stie ce fac defapt.Fac si ei ce face capu` satului care probabil a primit o combina gricola "donata" de Nastase si la care probabil reparatiile costa mai mult decat combina propriuzisa.Si de ce credeti ca s-a aliat PSDu cu PURu?Un partid politic care ar fi obtinut cam atatea voturi ca Gigi Becali, va spun eu : fiindca patronu la Antena1->membru PUR =>campanie gratis si in caz ca ati observat si la Sport apare Nastase.

Posted

Vor ei PSD-ul sa-si salveze imaginea dar e jale in spatele lor,furturi la drumu mare,afaceri pe care nici nu le visam iar acum fac pe oamenii cinstiti pentru cateva luni sa umple iara sacul.Eu nu zic ca Alianta asta va aduce ceva bun neaparat ca acum se stiu multe murdarii poate sa le faca oricine apuca ciolanul,dar esential zic eu sa existe reguli ale democratiei in politica,rotativa guvernamentala si apoi mai vedem ce iasa si cum merge....oricum pentru niste hoti profesionisti n-aveti de ce va mira de niste amarate de alegeri...astia fura altele de te ingrozesc,pacat ca nu-i pedepsteste nimeni!!!

Posted

Sunt de acord cu GhostHub. Oricum PSD e cel care nu stie sa piarda, de aia au fraudat alegerile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...