Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iNNstinCt

[Rezolvat]Gr3nder - C-bug

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Gronkh

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Gr3nder

Screenshot-uri:

http://www.youtube.com/watch?v=N3um6hi7ApQ&feature=youtu.be - Intre intervalul de secunde 10-14 

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram singur contra a 3 adversari, iar unul din ei folosea C-Bug. Nu este prima data cand il foloseste, dar doar acum l-am surprins.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca? erau):BAdu, Perpripiu, Panther, Maryus.

Martori: -

Posted

lol ca m-am pus in c nu e c-bug doamne fereste c bug e altceva plus ca tu faceai maraton si e non-fp

Da sa te pui in 'c', intradevar nu e bug, dar sa te pui, sa tragi, te ridici, iara tragi, te pui, din nou tragi te ridici, tragi si fugi (in videoul de fata), este C-BUG. Doar uitate atent calitatea video-ului nu este foarte buna dar este suficient incat sa se vada ca te puneai in C trageai si dupa te ridicai. Uitate in intervalul de secunde 10-14 pe 480p, pus pe full-screen si o sa te vezi.

#EDIT1: Tot astazi, cu o jumatate de ora mai devreme, pe gardul de langa alhambra, nu am dovezi dar is oameni din ballas pe care i-ai omorat folosind buggul...

#EDIT2: De ce te agiti atat daca sustii ca nu ai facut bug? Crezi ca ma intereseaza explicatiile tale? Crezi ca iti faceam post pe o tema ce nu stiam cu ce se mananca, am jucat pe servere pe care doar cu asta se manca sa:mp-u, cu bugguri de genul acestuia,. Si C-Bug e cea ce incercai tu sa faci, ca nu ti-a iesit cum e in video-ul postat de tine mai jos aia e altceva, dar oricum aia ai facut... Chiar daca nu ti-a iesit la fel de rapid cum i-a iesit celui din video... Eu iti propun sa urmarim topicul cat timp e deschis si sa vedem ce se va decide.

#EDIT3: Asta e ultimul raspuns pe care ti-l mai dau, dai dovada deja de nesimtire, nu am zis nimic de serverele celelalte pe care am jucat (erau de calitate inferioara altfel nu jucam aici, nu veneam unde imi e rau). Dar am dat exemplu faptul ca am mai jucat pe alte servere si mai ales ca sa iti dai seama ca stiu ce inseamna C-Bug... Iar asta cu demo-uri e inventata de tine, daca asta e singura modalitate concludenta prin care sa dovedesti C-Bug, cum ai vrea sa o faci altfel?

O seara buna iti doresc.

Posted

ma eu nu am facut c-bug stiu ce am facut una e sa ai lag si sa faci tot tu non-fp si sa te postezi si alta e c-bug si sunt curios cand m-ai mai surprins ca am doar 1 zi in factiune si jucate doar 4 ore cand m-ai mai surprins nush si daca ai fi citit regulamentul de aici de la plangeri ai fi stiut ca nu se accepta demo-uri uite ce a scris IceMan 6. Nu se accept? demo-uri în plângeri. Demo-urile se accept? doar în cazul în care suspecta?i pe cineva de cheat. Posta?i doar screenshoturi, pe care le pute?i uploada pe urm?toarele site-uri, am eu cheat???

Posted

omule esti nub? aici nu e stunt sau pe ce servere de calitate inferioara ai jucat nu e c-bug si cu asta basta SI NU SE POSTEAZA DEMO-URI ESTI CHIAR ATAT DE ORB???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...