nwbzor Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 deja miaiti dat 4 ss pe caractere .daca nam vazut mg ala ca era inte mobi acum ce sa fac. trebuia inca un ss.din toate caracterele leai ales numa pe cele cu rr. eu acum cu ce caracter ma mai indeletnicesc . nui corect ,dar decizia este numa la voi adminii
nwbzor Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 de ce nu ma pot conecta pe Avenger. azi la 14 50 trebuia sa iasa ss ma ajuta cineva
nwbzor Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Iesi de pe cont si intra iar. am incercat de n ori tot asa imi arata. numa un admin sa ma indrume ce sa fac .multumesc
KooX Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 deja miaiti dat 4 ss pe caractere .daca nam vazut mg ala ca era inte mobi acum ce sa fac. trebuia inca un ss.din toate caracterele leai ales numa pe cele cu rr. eu acum cu ce caracter ma mai indeletnicesc . nui corect ,dar decizia este numa la voi adminii Ai facut doua posturi total aiurea. Suspendul a fost dat pe caracterul de pe care ai facut print. de ce nu ma pot conecta pe Avenger. azi la 14 50 trebuia sa iasa ss ma ajuta cineva Suspendul pe caracterul Avanger iese pe : 08-Jun-2012 14:51 (link)
nwbzor Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 deja miaiti dat 4 ss pe caractere .daca nam vazut mg ala ca era inte mobi acum ce sa fac. trebuia inca un ss.din toate caracterele leai ales numa pe cele cu rr. eu acum cu ce caracter ma mai indeletnicesc . nui corect ,dar decizia este numa la voi adminii Ai facut doua posturi total aiurea. Suspendul a fost dat pe caracterul de pe care ai facut print. de ce nu ma pot conecta pe Avenger. azi la 14 50 trebuia sa iasa ss ma ajuta cineva Suspendul pe caracterul Avanger iese pe : 08-Jun-2012 14:51 (link)