Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Archibald

[Rezolvat]JoinT_Pit - DB

Recommended Posts

Posted

Salut !

Am voie sa ma apar,asa ca in pozele tale domnul trumanel nu se vede nimic altceva decat ca stateam cu H pe portiera autovehiculului, atat si nimic mai mult.

Tu ai facut o plangere la adresa mea in care scrie clar DB si nimic altceva, in primul rand DB nu am facut deoarece se vede clar si in pozele tale ca nu am tras( in ambele tale poze sunt in aceiasi pozitie fara foc de arma) , iar in al 2-lea rand si daca era sa trag, care ar fi fost problema? Sa sti si tu pentru vaga ta cunostinta DB de pe locul soferului ESTE INTERZIS, iar DB de pe un oricare alt loc din autovehicul in afara de cel al soferului ESTE PERMIS !

De acum inainte asteptam la decizia moderatorilor, eu imi accept orice pedeapsa daca sunt vinovat.

@ Cu multa stima si respect, semnat JoinT_Pit !

Posted

Domnule Jointuletz, se vede clar in poza ca faci DB cu eagle, ceea ce nu e permis. Daca aveai un AK47, un M4 nu era nici o problema, dar eagle... la vechimea ta ar trebui sa stii asta...

• Drive-By-ul din postura de pasager cu Deagle se pedepseste astfel:

- prima abatere: prison

- a doua abatere: warn

- a treia abatere: ban 7 zile

Eu zic ca pozele sunt mai mult decat clare...

Va salut cu respect!

Posted

Nu se vede daca s-a facut sau nu DB, e vorba de 2 secunde diferenta si 2 poze in care JoinT_Pit apare doar cu deagle-ul scos pe post de pasager.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...