Zohlomg Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Numele meu în joc: deathsaw Numele EXACT celui pe care îl reclam: mRsR Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cai si a fost omorat, avand bilet. A dat repede F4 pentru a sta sa prinda biletu. Nu are nici-o scuza ca dupa ce s-a terminat cursa s-a respawnat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu stiu. Martori: Gronkh, BassMaster, ECLIPSEE
MrSR Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 chiar mi se blocase compu si dupa ce ai zis ca am dat respawn am dat relog pretenash ;).
Zohlomg Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Da da, nu incerca sa te scoti ca nu-ti merge. Cum de ai dat "relog" dupa ce s-a terminat cursa? :> Daca ti se bloca computerul nici nu mai puteai scrie, asa-i? Cautati alta minciuna :D
MrSR Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 imi aparuse cv verde pe ecran si dungi negre si nu vedeam nimic , de scris puteam sa scriu ;). LAST POST.
Dragos Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 imi aparuse cv verde pe ecran si dungi negre si nu vedeam nimic , de scris puteam sa scriu ;). LAST POST. Totusi,ai de gand sa ne dovedesti si noua asta? Stiti sa faceti poze pentru orice,vreau sa vad si poza cand aveai ecranul verde.
MrSR Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 "Stiti sa faceti poze pentru orice" , sunt doar de 2 zile nu am facut poze la orice si din pacate nu am poza de acuma o sa fac daca e asa important.
Dragos Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Atunci imi pare rau,noi nu avem cum sa facem poze in locul vostru. Ai vazut clar ca se face ecranul verde,trebuia sa faci poza pentru orice eventualitate.Cu poza aia puteai sa ne arati un eventual bug sau in cazul de fata,iti salvai pielea. mRsR primeste warn.