Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Al1n..

[Rezolvat]SpyMarcel-limbaj

Recommended Posts

Guest Al1n..
Posted

Numele meu în joc:Al1n..

Numele EXACT celui pe care îl reclam:SpyMarcel

Screenshot-uri: http://img690.imageshack.us/img690/3458/samp137cb.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):-

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Panther,Maryus

Martori:

Guest Al1n..
Posted

Toata conversatia de la ce a inceput ? Nu cred ca a venit deodata injuratura.

Eu fiind in dnb imi este rival,l-am omorat si a inceput sa ma injure.

Posted

Tu crezi ca am inceput sa te injur doar din atata ?! incepi sa o dai in minciunele :|

ai inceput postu pune toate pozele de la inceput eu nu am facut poze ,tin mine ca ziceai "hai jet"" si alte chestii.

Guest Al1n..
Posted

Tu crezi ca am inceput sa te injur doar din atata ?! incepi sa o dai in minciunele :|

ai inceput postu pune toate pozele de la inceput eu nu am facut poze ,tin mine ca ziceai "hai jet"" si alte chestii.

ti-am zis ,,hai jet,, cand m-ai injurat,ce ai fi vrut sa fac?sa iti zic mersi?ma bucur ca m-am abtinut sa nu iti spun nimic...daca tu crezi ca asta e un limbaj adecvat demn de o comunitate civilizata,care implica si parintii,cred ca ai o problema.Asteapta decizia unui moderator.

Posted

vreo poza ceva,cum ne dovedesti?

Al1n te rog sa pui aici toata conversatia

Guest Al1n..
Posted

Nu a existat nici o conversatie.Pur si simplu l-am omorat,m-a injurat.Daca el considerati ca ,,hai jet,, se compara cu limbajul lui nu stiu ce as putea zice.Eu am pus poza cu limbajul lui ca-n camp,daca l-am deranjat eu cu ceva,dc nu a facut si el ss?

Posted

MA dupa ce mai omorat tu mi-ai dat wishper si am inceput conversatia , si "injuratura" care defapt o pusesem eu cu (*****) o marcasem incepuse dupa ce mi-ai spus "hai jet" , nush de ce o dai pe ocolisuri arata o data pozele si sa se termine cu aceasta reclamatie , eu nu inteleg daca tot tu esti de vina tot tu faci post vrei bani de la mine sau ce vrei sa castigi din acest post?, lai facut pentru +1?

Guest Al1n..
Posted

MA dupa ce mai omorat tu mi-ai dat wishper si am inceput conversatia , si "injuratura" care defapt o pusesem eu cu (*****) o marcasem incepuse dupa ce mi-ai spus "hai jet" , nush de ce o dai pe ocolisuri arata o data pozele si sa se termine cu aceasta reclamatie , eu nu inteleg daca tot tu esti de vina tot tu faci post vrei bani de la mine sau ce vrei sa castigi din acest post?, lai facut pentru +1?

Eu zic sa termini cu teatrul si sa lasi un moderator sa decida,daca tot zici ca eu sunt de vina,adu dovezi!

Posted

Cine face teatrul EU!?!?, al cui e reclamatia a mea?!? , ia nu te mai prosti atata si pune toata conversatia sau nu vrei sa le pui ca stii ca esti vinovatul?

Guest Al1n..
Posted

chat.logul il ai in my documents. Te rog sa pui toata conversatia.

O pui sau iti inchid plangerea,tu alegi.

nu imi apare chatlogu de alaltaieri...nu inteleg de ce chatlog e nevoie la un astfel de limbaj:|

Posted

DRG te rog inchide plangera Alin stie ca este vinovat si nu o sa puna toate pozele , se si vede in http://img690.imageshack.us/img690/3458/samp137cb.png ca mai este o poza facuta sa-mp-136.png

# Imi cer scuze ,doar te rugasem sa inchizi plangera stiind ca el nu va pune vreo poza

Posted

nu imi apare chatlogu de alaltaieri...nu inteleg de ce chatlog e nevoie la un astfel de limbaj:|

Pentru ca pe langa limbaj,el a afirmat ceva acolo si anume "ai grija cu cine vb"

Vreau sa vad si eu ce i-ai spus ..

SpyMarcel,nu esti in masura sa-mi spui ce sa fac.

Guest Al1n..
Posted

Pentru ca pe langa limbaj,el a afirmat ceva acolo si anume "ai grija cu cine vb"

ti-am zis ce i-am spus...l-am omorat,mi-a dat whisper ca is lagar sau ceva de genut,i-am zis hai jet,dupa m-a injurat.

nu am ce dovezi sa iti dau mai mult de atat.sa posteze el chatlogu daca il mai are

Posted

ti-am zis ce i-am spus...l-am omorat,mi-a dat whisper ca is lagar sau ceva de genut,i-am zis hai jet,dupa m-a injurat.

nu am ce dovezi sa iti dau mai mult de atat.sa posteze el chatlogu daca il mai are

Vezi ca tu mi-ai dat whisper nu eu tie....si daca as avea chatlogu de pe 2 iunie las pune dar nu il am , in loc de chatlog poti pune poza precedenta "sa-mp-136.png"

Posted

Toata discutia a fost de la un “bug”.

[09:49:07] AL1n.. sopteste SpyMarcel: taci din gura copile ca nu sti cu cine vb

[09:49:19] SpyMarcel sopteste AL1n..: mars in**** de copil pr ****

[09:49:33] SpyMarcel sopteste AL1n..: ai grija cu cn vb cipolas de 12 ani

[09:49:57] SpyMarcel sopteste AL1n..: daca ai lvl 15 gta ai 100 de ani in realitate mai tancule

[09:50:05] AL1n.. sopteste SpyMarcel: hai jet

[09:50:16] SpyMarcel sopteste AL1n..: hai dute si joacate mario

Deci tu incepi prima data discutia si dupa o si continui. Cand cineva te injura, nu trebuie sa-i zici "hai jet" si nici "mersi". Daca va intelegeti pe cale amiabila NU se mai ajunge la o plangere pe forum (amiabila fiind sa-i zici sa inceteze cu jignirile intr-un mod cat se poate de frumos) daca nu vrei asta, vii direct pe forum. Nu raspundeti ca riscati sanctiuni, v-am mai zis de 30 de ori.

Drept urmare:

- Al1n.. warn up pentru limbaj si starnirea certei

- SpyMarcel - ban 5 zile pentru lmbajul avut. Cu 2 zile mai putin decat in mod normal deoarece, limbajul a fost provocat totodata nu aveai motive clare sa-l injuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...