Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

socooo

Reevaluare Socy

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=442689

15. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)

Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK in arena nu este pedepsit

din cate vad eu el nu are printu cu safe zone.... cum se face ca nu se acorda nefondata? iar eu primesc ss.. ok sunt de accord pentru ks dar omul ma postat si pentru pk deci ???

Posted

Model Reclamatie PK la Golden.

1. Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur cu goldenul (sau cu party).

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.

Plangerea a fost corect intocmita. Alte nelamuriri?

Posted

Model Reclamatie PK la Golden.

1. Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur cu goldenul (sau cu party).

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.

Plangerea a fost corect intocmita. Alte nelamuriri?

Din cate vad eu in regulament in cazul plangeri facute pentru pk se cere si printul cu safe zone sau in acest moment se ocoleste aceasta regula pe care nu eu am facuto ? din cate vad eu omu nu are printul cu safe zone deci are pangerea este gresita in cazul cu pk

Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Posted

In plangere dai un citat din regulament, iar aici altul :)

Tu te incadrezi aici :

"12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul.

Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.

"

Nu este nevoie de poza din safe zone.

Posted

mai fratele meu eu am inteles asta am luat ss pentru ks dar omu ma postat si pentru PK intelegi ma postat si pentru ks si pentru pk deci la pk are printuri gresite dc nu se acorda si pentru aia nefondata?

Ks,Pk golden asta scrie la pangerea lui ce doamne iartama am zis din prima ca am inteles am luat ss pentru ks dar el merita nefonda pentru ca are printuri gresite la pk e greu de inteles?

Posted

Vad ca nu ne intelegem :)

12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

Tu le-ai facut pe amandoua.

Posted

Vad ca nu ne intelegem :)

12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

Tu le-ai facut pe amandoua.

vad ca tu nu ma intelegi eu le-am facut pe amandoua da in regulamentu ala facut de voi scrie ca trebuie sa ai print cu numele ala blestemat in safe zone daca i-am dat pk .. Da ks i-am facut dar el la pk ala nenoricit are printru grestie cer sa ii se dea nefondata e greu de priceput deci eu ar trebui sa i-au ss pentru ks el nefondata pentru ca are printuri gresite cu pk-ul ce e asa greu de inteles?

Daca tot faceti dreptate faceti pana la capat daca avea printru cu safe zone atunci luam eu 10 zile si pentru ks si pentru pk

iar mie mi sa dat ss pentru pk.... deci sa imi ziceti si mie acolo la regulament la 15. la pk la player se mentioneaza si golden de ce? sau omu care nu ma postat nu e player ?

sau regulamentul are mici scapari?

KooX =>Socy, 5 zile suspend pentru pk la golden.

Posted

Vad ca nu mai trece nimei pe aici ...mai bine inchideti ca imediat trece perioada cu ss... ca degeaba am facut reevaluare

multumesc oricum :tiphat:

Posted

Explicatie a diferentelor dintre modelele de postare pt pk pe spot si pk la golden:

- printul cu numele scris in safe zone la maxim 1 minut dupa pk este valabil doar pt pk pe spot;

-a fost introdus datorita celor care foloseau autoprint, reusind astfel sa triseze si sa posteze pt pk chiar daca nu erau on;

-printul cu numele scris in safe zone nu este necesar pt pk la golden deoarece se presupune ca nu ai cum sa fii afk la invazie, altfel nu ai putea face printul singur cu goldenul.

Mai ai si alte nelamuriri?

Posted

Explicatie a diferentelor dintre modelele de postare pt pk pe spot si pk la golden:

- printul cu numele scris in safe zone la maxim 1 minut dupa pk este valabil doar pt pk pe spot;

-a fost introdus datorita celor care foloseau autoprint, reusind astfel sa triseze si sa posteze pt pk chiar daca nu erau on;

-printul cu numele scris in safe zone nu este necesar pt pk la golden deoarece se presupune ca nu ai cum sa fii afk la invazie, altfel nu ai putea face printul singur cu goldenul.

Mai ai si alte nelamuriri?

15. PK (Player Kill)

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Atunci modificati regula fratilor pentru ce scrie ca regula se aplica si la golden? nu am scris eu aceasta regula... daca tot este scrisa ca este si pentru golden atunci ar trebui pusa in vigoare sau scoasa de tot daca este ocolita :tiphat:

Posted

La mijloc e o neintelegere.

Inainte regula arata asa

15. PK (Player Kill)

Modificarea de status si poza la locul decesului erau necesare si la pk pe spot si la golden

Apoi s-a introdus acel paragraf, intr-adevar poate neinspirat deasupra textului "Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden". Ar fi trebuit introdus dedesubt, la sfarsit.

Dar niciodata nu s-a intentionat aplicarea regulii cu safe zone la golden si nimeni nu a interpretat lucrurile asa pentru ca nu ar avea nici o logica si a explicat Redemption mai sus de ce.

Dar aceasta mica neintelegere si fortare a logicii regulamentului nu transforma situatia intr-un suspend nefondat. Daca modific pedeapsa si scriu suspend pt ks la golden, tot 5 zile suspend sunt.

Suspendul ramane.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...