Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Teddy

[Rezolvat]Dan33 - Kill in Safe Zone.

Recommended Posts

Guest Mihai Razvan
Posted

Numele meu în joc : Teddy.

Numele EXACT celui pe care îl reclam : Dan33.

ScreenShot`uri : 1, 2.

Descriere a situariei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din ScreenShot`uri ) : Eu aveam contract pe Puk. Bun, m`am dus la el, el era cu Dan33 in masina. I`am urmarit fara sa ii atac pe autostrada suspendata ce duce catre Deliver. Dan33 si`a facut un ShotGun si mi`a bubuit masina, totul ok. M`am intors, ei erau la Get. I`am urmarit busindu`le de 2 ori masina, acestia ducandu`se in Safe Zone, iar eu dupa ei. In Safe Zone, Dan33 a scos arma si m`a omorat, fara ca eu sa il fi atacat pe el sau pe Puk ! Cand l`am intrebat de ce m`a omorat, a spus pentru ca i`am busit masina, acesta este motiv ? Am incercat sa rezolv problema pe cale amiabila, dar se prefacea ca nu`mi vede /w`urile. Daca l`as fi atacat inainte de a intra in Safe Zone mai ziceam sa aiba si el motiv sa ma omoare, dar eu nu i`am facut nimic inafara de a ii atinge masina de doua ori. I`am cerut parerea si lui Maryus in privinta acestei situatii si a spus ca nu avea voie sa ma omoare in Safe Zone, asta pentru a nu face un Post aiurea.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : Panther, Maryus.

Martori : Puk.

Posted

Am vrut sa iti bubui masina tu ai coborat repede si te-am omorat din greseala.Se si vede in imagine ca trag in masina se vede fumul care iese.

Guest Mihai Razvan
Posted

Am coborat pentru a riposta, prima poza am facut`o pentru a dovedi ca aveam un motiv sa te atac in Safe Zone si fara contract, in caz ca aprea vreo plangere. Minti, pentru ca daca trageai in masina se invartea imaginea, sau ma rog, ce o face. Fumul acela era deja pentru ca aveam HP`ul masinii scazut, deja imi luasesi din HP, macar invata sa minti.

Edit : Sa iti dovedesc ca nu ai tras in masina, in prima poza se vede cum iti incarcai arma, ceea ce inseamna ca trasesesi cu o secunda inainte. Daca era sa tragi in masina cum ai spus, imaginea inca se misca ( nu mai vedeam HP`ul, banii, ora, etc ... ), pentru ca acel efect dispare dupa 3 secunde.

Ia uite ce spune aici :

• NU aveti voie sa tineti arme la vedere in Safe Zone, daca sunteti prinsi cu vreo arma "in mana" vi se confisca!
Si daca era sa fi tras in masina cum spui tot, tot nu aveai ce sa cauti cu arma in Safe Zone.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...