Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pingo_bingo

[Rezolvat]Non fp

Recommended Posts

Posted

Poza nu merge si pe deasupra faptului , eu veneam din spawn si aveam viata mica , voi va duelati acolo eu nu v-am bagat in seama nu am tras , nu m-am bagat n-am facut nimic , din contra , m-am bagat in banca si m-am dus sa-mi iau heal , te rog sa vii cu o proba concludenta in care arata ca eram in duel si dupaia m-am dus sa iau heal,deci odata ce nu m-am bagat cu voi in seama si nu am tras nu am facut nimic nu este nici un non-fp :) pt ca nu m-am bagat in duel , eu am venit si am intrat in banca pur si simplu v-am ignorat. dar mai apare cate un but dasta ca tine care crede ca le stie pe toate si presus mai e si vanator.. Oricum esti un VANATOR , in functie de deciziile adminilor ramane de vazut daca iti fac plangere sau nu pentru VANATOR.

Posted

This isn't a valid image link! Go on, get out of here!

Uploadeaza iar te rog.

m4x , pingoo asta isi bate joc de noi , nu pune nici poze valide ,si nici nu are dovezi concludente, ESTE VANATOR! ......

NU mai posta te rog.

Posted

Vad ca niciuna din poze nu merge, cand faci o plangere ai un mic ghid de urmat (adica asta). Va e lene sa cititi niste informatii si sa faceti o plangere regulamentara, e nevoie sa ne rugam de voi sa repuneti pozele si la fel, fara rezultat.

Caz inchis, inainte de a face o plangere cuiva intereseaza-te ce-ti trebuie, ce model trebuie sa urmezi, cum uploadezi pozele si dupa vii pe forum si postezi. Mai sus, ai mai multe site-uri pe care poti pune o poza, nu doar un site. Daca nu va pasa sa cititi cateva randuri inseamna ca faceti o plangere doar sa fie, nu pentru sanctionarea respectivului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...