Jalol Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Numele meu în joc: Jalol Numele EXACT celui pe care îl reclam: deathsaw Screenshot-uri: http://postimage.org/image/bf48mx571/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): I-am furat nrg`u si a inceput sa ma injure. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): m4x Martori:-
Zohlomg Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Vai m?, ?i te-ai sup?rat? :-s Dup? ce deranjezi ?edin?a de la clubul NRG stunt club unde eram implicat ?i eu tot tu comentezi.. Dar na :-j
Jalol Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Vai m?, ?i te-ai sup?rat? :-s Dup? ce deranjezi ?edin?a de la clubul NRG stunt club unde eram implicat ?i eu tot tu comentezi.. Dar na :-j Pai asta e chestia :) In clubul acela sunt si eu , si ti`am furat nrg`u chiar langa baraj,deci aveai 10 nrg`uri la dispozitie :)
m4x Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Poza asta imi arata ca si tu l-ai jignit inapoi, sa va sanctionez pe amandoi sau va cereti scuze pentru jignirile reciproce ?
Zohlomg Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Bine eu îmi cer scuze a?tept ?i scuzele lui în GAME / Forum.
m4x Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Atunci closed, data viitoare mai multa atentie si incercati sa rezolvati pe cale amiabila. :)