Puk Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Numele meu în joc: Puk Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ombladon Screenshot-uri: Descriere a situatiei : Eram get si era Ombladon si cu Fontz. (Grove) tot get , si am inceput sa ne omora, l-am luat pe fontz. si trageam dupa Ombladon si a venit si outlook (SFR) si am inceput sa tragem in el si de la get a inceput sa fuga pana la gara SF ( se vad in screenshot-uri ) si acolo am ajuns eu primul si a inceput sa traga in mine in safe-zone , m-a omorat . nu se vede numele lui deasupra capului deoarece eram prea departat , dar se vede ca nu mai era nici un grove pe langa mine doar el si scrie ca membrul Grove Ombladon m-a omorat .Acesta este Non-fp si DM in Safe-Zone. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului : - Martori: Outlook
Serban Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Imi pare rau pentru cele intamplate, dar acolo stiam ca nu este safe-zone si promit ca nu se va mai intapla vreodata #-o
Puk Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 pai eram get 3 cum am mai spus si dupa ce l-am luat pe fontz ne atacam pana cand a venit outlook din urma si el a inceput sa fuca ca era 2vs1 (se inversase roata) si am fugit dupa el si in safe-zone a reinceput sa traga in mine ca eram singur . pai parca safe zone e pana la pompieri in partea catre licenses faction si in partea asta e doar pana la bar ?:| eu stiu ca e mai mult # Edit : uitate la plangerea asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441301 , unde a fost omorat si a fost considerat safe-zone ps : cand am spus DM m-am referit la deathmach adica kill , se vede si in ss :|
m4x Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 - asta e poza din regulament cu Safe Zone-ul din zona garii SF. Totusi, cat timp ai fugit dupa el inseamna ca ai vrut sa-l omori, nu ? Nu am cum sa-l sanctionez pentru DM in Safe Zone cat timp ai avut si tu un glont tras (nu stiu daca in el sau nu, dar se vede in ultimele poze) deci ai ripostat. Ombladon primeste warn doar pentru NON-FP