Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Iubaretul2

Cand luati masuri fratilor?

Recommended Posts

Guest Iubaretul2
Posted

E a nu stiu cata oara cand prind si eu un golden pe ora si nu cade bokul..

cand rezolvati problema?nu ma intereseaza ce aveti de facut si ce nu si cat dureaza si de ce nu se poate...vreau sa stiu cand rezolvati problema??

este pur si simplu 100% nesimtire din partea voastra...joaca 300 de oameni acest joc si nu sunteti in stare sa aveti grija nici de astia.

Posted

cand rezolvati problema?nu ma intereseaza ce aveti de facut si ce nu si cat dureaza si de ce nu se poate...vreau sa stiu cand rezolvati problema??

este pur si simplu 100% nesimtire din partea voastra...joaca 300 de oameni acest joc si nu sunteti in stare sa aveti grija nici de astia.

taci ca vb prostii....daca nu stii sa joci go pe alt srv. Sunt sigur ca nu plange nimeni dupa tn :tiphat:

Posted

Adevarul este ca :

1. elite functioneaza

2. main2 functioneaza

3. bug-uri sunt cu caruta ( bug fs la dl, dino , nu pica bok etc.)

4. pagina de caractere suspendate nu merge

5. status-ul nu merge

Primele 3 probleme (majore) sunt de 3-4 ani si cred se puteau rezolva de 1000 de ori.

Celelate 2 probleme au mai fost, s-au rezolvat si au aparut din nou. ( sa nu uitam ca nu sunt nici ele de ieri )

Am inteles ca totul se rezolva "in timpul liber al stafului" , dar totusi inafara de IceMan nu vad nici un asa zis Tehnician sa se ocupe din cand in cand.

Guest Iubaretul2
Posted

taci ca vb prostii....daca nu stii sa joci go pe alt srv. Sunt sigur ca nu plange nimeni dupa tn :tiphat:

eu cred ca problemele astea sunt din cauza guildului tau...ce spui daca dispareti voi de pe server sa nu mai fie asa incarcat? poate se rezolva problema cu bokurile

Posted

eu cred ca problemele astea sunt din cauza guildului tau...ce spui daca dispareti voi de pe server sa nu mai fie asa incarcat? poate se rezolva problema cu bokurile

mie nu mi sa intamplat si de am si sm bk dl mg elf ....trb sa mai stii si cu ce sa faci invaz

stiu ca ma iubesti nebunule dar lasa oftica :))) si chiar de pik bok ul nu vei mai face u invaz de mn :->

Guest Iubaretul2
Posted

mie nu mi sa intamplat si de am si sm bk dl mg elf ....trb sa mai stii si cu ce sa faci invaz

stiu ca ma iubesti nebunule dar lasa oftica :))) si chiar de pik bok ul nu vei mai face u invaz de mn :->

Posted

Adevarul este ca :

1. elite functioneaza Nu il mai folositi

2. main2 functioneaza Nu il mai folositi

4. pagina de caractere suspendate nu merge Se va remedia

5. status-ul nu merge Se va remedia

Primele 3 probleme (majore) sunt de 3-4 ani si cred se puteau rezolva de 1000 de ori.

Celelate 2 probleme au mai fost, s-au rezolvat si au aparut din nou. ( sa nu uitam ca nu sunt nici ele de ieri )

Am inteles ca totul se rezolva "in timpul liber al stafului" , dar totusi inafara de IceMan nu vad nici un asa zis Tehnician sa se ocupe din cand in cand.

Vad ca nu se poate avea un dialog civilizat.

Ca un raspuns la intrebarile voastre: Vina pentru majoritatea problemelor pe server va apartine (nu generalizez).

PS: Inchid pana nu incep sa dau suspend pentru jigniri.

Posted

Adevarul este ca :

1. elite functioneaza

2. main2 functioneaza

4. pagina de caractere suspendate nu merge

5. status-ul nu merge

Am mai explicat rolul tehnicienilor la MU. Mai citeste o data, se pare ca n-ai inteles nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...