Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Iubaretul2

Intrebare

Recommended Posts

Guest Iubaretul2
Posted

Sunt Abis.

Contul nu a fost niciodata dat la nimeni si nu o sa il dau vreodata.

Am totusi o intrebare.

Daca din intamplare reuseste cineva si intra pe cont..( precizez ca sapt trecuta cand am avut 3 zile ss pe sm Abis a incercat cineva sa intre pe contul meu dar eram conectat deja pe el ) si imi goleste toate caracterele ( desi ma indoiesc sa nimereasca parola ) ce se intampla? ce masuri se iau?

presupun ca in cazurile precedente unde au fost golite caractere se poate verifica in loguri daca s-a intrat si de pe alt ip si acolo se subintelege clar ca a fost dat contul.

Dar in cazul meu..care nu am dat contul niciodata la nimeni ( adica nu s-a conectat nimeni decat eu pe el ) ce masuri se iau?

Guest Iubaretul2
Posted

niciuna

nu era adresata unuia care da pk fara motiv.

era pentru un gm/moderator

Posted

ei nu sunt in stare sa faca nenorocitul ala de status de 2 luni si tu te astepti sa le pese ca ne sunt noua sparte conturile??? sa fim seriosi....in maxim cateva luni or sa ramana 100 pe server..... :comp2:

Posted

Buna seara.

Abis, chiar daca cineva incearca sa se logheze pe contul tau [chiar daca nu iti stie parola, doar contu], tot iti apare mesajul acela precum ca, cineva incearca sa se logheze pe contu tau.

Daca va dati parolele la amici peste noapte, cine va este devina? V-a mai spus IceMan de N ori ca problemele care sunt, nu depind de el. Ar trebui sa va deseneze sa intelegeti? Rabdarea e virtute. E foarte usor sa stai si sa bati din tasta, dar e foarte greu sa moderezi un forum si inca cateva servere de joc. Sau voi credeti ca numai serverul Mu linkmania are probleme? Va inselati. As vrea sa va vad pe unu din voi in postura lu` IceMan. Cred ca v-ati da cu capu de pereti dupa prima saptamana de "administator"....

Acum parca vad anumite reply-uri la adresa mea, nu-i problema. Pot ignora.

Noapte buna.

Posted

Buna seara.

Abis, chiar daca cineva incearca sa se logheze pe contul tau [chiar daca nu iti stie parola, doar contu], tot iti apare mesajul acela precum ca, cineva incearca sa se logheze pe contu tau.

Daca va dati parolele la amici peste noapte, cine va este devina? V-a mai spus IceMan de N ori ca problemele care sunt, nu depind de el. Ar trebui sa va deseneze sa intelegeti? Rabdarea e virtute. E foarte usor sa stai si sa bati din tasta, dar e foarte greu sa moderezi un forum si inca cateva servere de joc. Sau voi credeti ca numai serverul Mu linkmania are probleme? Va inselati. As vrea sa va vad pe unu din voi in postura lu` IceMan. Cred ca v-ati da cu capu de pereti dupa prima saptamana de "administator"....

Noapte buna.

Alt replay adus cu pluta :))

Daca omu a scris mare si clar "Contul nu a fost niciodata dat la nimeni si nu o sa il dau vreodata." ce intelegi din aceste cuvinte ? :blink:

Posted

ti-o fi ghicit contul cumva (nume char / user forum, id de mess sau alta combinatie asemanatoare) si tot incearca parole la nimereala , mesajul respectiv aparand si in cazul unei parole incorecte

alta varianta nu vad , in orice caz daca ai o parola mai complicata nu ca sunt motive sa te sperii

Posted

Konvict: Acesta era reply pentru Abis

Buna seara.

.

Si acesta pentru Hellcast3r

Noapte buna.

Acum ai inteles? Se pare ca vorbim impreuna si ne intelegem separat [cred ca ai vazut pauza intre idei] -_-

@Tranced exact asta spuneam si eu.

Posted

Eu nu imi fac griji ca imi sparge cineva contul.e cam imposibil avand in vedere ce parola am.eu eram curios ce masuri iau adminii.dar vad ca din nou nici un raspuns de la ei

Posted

Eu nu imi fac griji ca imi sparge cineva contul.e cam imposibil avand in vedere ce parola am.eu eram curios ce masuri iau adminii.dar vad ca din nou nici un raspuns de la ei

Administratorii nu raspund de conturi, parole, etc, fiecare avand obligatia sa pastreze confidentialitatea datelor si sa aiba grija cu "prietenii", key-loggers si altele de genul.

Singura masura pe care o vor lua administratorii este urmatoarea: ban la cerere (a contului furat, daca se face dovada ca este al tau) - si asta in timp util.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...