Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ADRIAN21TM

pick up zen/macro bot

Recommended Posts

Posted

Hotu' striga hotii!!

Asta-i rau cu internetul asta la romani, toate jegurile se dau spalate in spatele monitorului.

Felicitari pentru realizare, o sa dormi mai bine la noapte...

Guest Iubaretul2
Posted

dupa zeci de postari deja..tot nu va linistiti cu pick up...e incredibil la romanii astia...

Posted

Iubaretule nu stiu exact cine esti dar stai in banca ta.

Daca gandeai putin ca sunt ceva X rr-uri la caracterul asta, sunt si ceva seturi pe el bunicele iti dadeai seama ca pentru niste "zen" nu se risca nimeni, deci e o greseala pe undeva sau hai sa-i zicem o prostie din partea mea dar nu-ti da cu parerea cu "potolitul" ca n-ai habar ce vorbesti pana nu cunosti omul.

Posted

Si o ultima completare!!!

N-am nevoie nici de "avocati", nici de "critici de filme". In 7 ani de Linkmana, asta este primul suspend pe care il iau, fara sa citesc regulamentul in ultimii 6 ani. E vorba de bun simt nu de potolit sau fentat regulamentul in diverse feluri. La o prima privire, cu un caracter de genul asta, e mult mai usor sa stai in K7 sa aduni 10 jog-uri si sa le vinzi in loc sa strangi in stiu eu cat timp zen-ul echivalent din pick-up.

Cat despre Elite, criticati da-l folositi la greu...

Guest Iubaretul2
Posted

Si o ultima completare!!!

N-am nevoie nici de "avocati", nici de "critici de filme". In 7 ani de Linkmana, asta este primul suspend pe care il iau, fara sa citesc regulamentul in ultimii 6 ani. E vorba de bun simt nu de potolit sau fentat regulamentul in diverse feluri. La o prima privire, cu un caracter de genul asta, e mult mai usor sa stai in K7 sa aduni 10 jog-uri si sa le vinzi in loc sa strangi in stiu eu cat timp zen-ul echivalent din pick-up.

Cat despre Elite, criticati da-l folositi la greu...

eu am luat pe Iubaretul 60 si apoi am scos elite.

am inceput cu Abis alt caracter si am vreo 25 de rr si am avut miliarde de zen facute din vanzari cu store.orice joc se poate juca si corect si e mai interesant cand te chinui decat sa iti vina totul pe tava

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...