Ewze Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Numele meu în joc: Ewze Numele EXACT celui pe care îl reclam: deathsaw Screenshot-uri: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 9 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Martori: -
Zohlomg Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Dupa ce ca imi furi NRG'ul la event si iti bati joc, ma mai si starnesti si ma umpli de nervi tot tu faci post ;). Bine bine, imi accept pedeapsa.
Ewze Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Ce starnesc? Nervi si injurii la adresa mea ? Daca nu te poti abtine,ia-ti un psiholog.. Acum o dai cu bine bine,imi accept pedeapsa? Crezi ca impresionezi adminii cu ceva ? :dooh:
Ewze Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Numele meu în joc: Ewze Numele EXACT celui pe care îl reclam: deathsaw Screenshot-uri: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 9 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Martori: - RETRAG ! Scuze de deranj.