tomescu Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 daca AdrIan-bk are jumate de norma la linkmania facetil fratilor admin. uitativa si voi in alte muuu-ri sa vedeti ce zice despre linkmania datorita lui AdrIan-BK.va facut de ris serveru . este cel mai nenorocit player . noi votam sai dati delete cont,si blocatiii ip,sau facetil admin si datii putere deplina .Cu respect acelasi cu 3 car blocate./
shark333 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 daca AdrIan-bk are jumate de norma la linkmania facetil fratilor admin. uitativa si voi in alte muuu-ri sa vedeti ce zice despre linkmania datorita lui AdrIan-BK.va facut de ris serveru . este cel mai nenorocit player . noi votam sai dati delete cont,si blocatiii ip,sau facetil admin si datii putere deplina .Cu respect acelasi cu 3 car blocate./ Sunt Foarte deacord cu tine ! A facut linkmania de ras ! In fiecare zi apare un codat ! NU O SA SCAPATI VECII DE EI ! Uitati va si voi in parlament ! Am scapat de aia ca ne vor rau tarii si fura cu nemiluita ?NU... Deci Blocatii IP STERGETII CONTU SAU FACETI L ADMIN ! Cu Respect Unu care Joaca Cu Elite CLicker si Speed + alte hackuri si nu am fost prins ! VOTAM ADRIAN BK ADMIN sau CONT STERS + IP BLOCAT
Redemption Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Replica pe acelasi ton: "El se jur? c? nu fur?, Dar l-am prins cu ra?a-n gur?!"