Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AdrIaN-TM

autopick jw/macro bot

Recommended Posts

Guest AdrIaN-TM
Posted

Dragul meu adrian, nu am pick, ca te cunosc prea bine, din pacate pe spotul cu pricina dadeau 3 oamani in contiinu

si u ai zis sa ma postezi pe mine ca , probabil nu iti place de nikul meu

Urasc sa te dezamagesc dar nu am pick

Daca admini o sa decida ca merit ss pentru ceva ce nu am e decizia lor, dar u nu prea meriti sa fii in jocu asta alturi de altii oamni eu zic sa incerci sa socializezi inainte sa postezi

Multumesc

Din pacate gogosile astea expirate nu merg aci :)) , iei automat jw de pe jos cand sub ele mai sunt si iteme etc .Cand sunteti prinsi toti sunteti on si nu aveti pick =)), asteapta adminu

Posted

Din cauza acestor oameni nu o sa mai fie jucatori pe link.... asa cum s-a intampalt si ultima data....

Faceti odata un amre post prin care sa fie sau sa nu fie legac kktu ala de Elite...si atunci o sa stie lumea macar de ce se chinuie...

nu lasati jumatate legal jumatate ilegal

se intampla sa uiti kktu ala de pick activat ca paote abia dezintalezi programu si iti iei ss pentru o gresala....

joaca omu 6 10 luni 2 ani si dupaia isi ia ss doar asa....

incercati sa faceti sa fir bine la toata lumea... nu doar lui Adrian_BK

Multumesc(astept decizia voastra)

Posted

Din cauza acestor oameni nu o sa mai fie jucatori pe link.... asa cum s-a intampalt si ultima data....

Faceti odata un amre post prin care sa fie sau sa nu fie legac kktu ala de Elite...si atunci o sa stie lumea macar de ce se chinuie...

nu lasati jumatate legal jumatate ilegal

se intampla sa uiti kktu ala de pick activat ca paote abia dezintalezi programu si iti iei ss pentru o gresala....

joaca omu 6 10 luni 2 ani si dupaia isi ia ss doar asa....

incercati sa faceti sa fir bine la toata lumea... nu doar lui Adrian_BK

Multumesc(astept decizia voastra)

Posted

Daca Andrian ala nu ar fi unic si ar mai fi 30 ca el ati juca singuri pe link..... 98% din caractere au Elite si il folosesc la maxim

cei 2% care nu au sunt caractere de admini sau prieteni forate buni cu ei.... si din 300 de oameni cati au ramas voi inca vreti sa ramaneti mai putini...

eu zic ca scumpul vostru Adrian o sa reuseasca sa va implineasca visul

Posted

N-am treaba cu subiectul,dar nu am cum sa nu comentez...

Dupa ce ca mai exista lume care te ia la ei in party,ii mai si postezi pentru pick..esti un terminat,un nimeni,un cocalar...contul dupa youtube cu numele : "sm2cherul" spune tot,felicitari moderatorilor care reevaluarile nu sunt in stare sa le rezolve si de 3 zile nu se primeste un raspuns,in schimb au timp sa-i rezolve unei tentative de copil care a suferit traume majore in copilarie toate plangerile,FELICITARI.

In 2 luni daca nu se rezolva cu adrian , o sa ramaneti pe server 20 de persoane.

PS:Din toata inima si cu mult drag,MORI ADRIAN!

Posted

Daca Andrian ala nu ar fi unic si ar mai fi 30 ca el ati juca singuri pe link..... 98% din caractere au Elite si il folosesc la maxim

cei 2% care nu au sunt caractere de admini sau prieteni forate buni cu ei.... si din 300 de oameni cati au ramas voi inca vreti sa ramaneti mai putini...

eu zic ca scumpul vostru Adrian o sa reuseasca sa va implineasca visul

Ma da cine te pune sa folosesti Elite ? Si vezi ca e Continuu nu contiinu :)

Guest Iubaretul2
Posted

N-am treaba cu subiectul,dar nu am cum sa nu comentez...

Dupa ce ca mai exista lume care te ia la ei in party,ii mai si postezi pentru pick..esti un terminat,un nimeni,un cocalar...contul dupa youtube cu numele : "sm2cherul" spune tot,felicitari moderatorilor care reevaluarile nu sunt in stare sa le rezolve si de 3 zile nu se primeste un raspuns,in schimb au timp sa-i rezolve unei tentative de copil care a suferit traume majore in copilarie toate plangerile,FELICITARI.

In 2 luni daca nu se rezolva cu adrian , o sa ramaneti pe server 20 de persoane.

PS:Din toata inima si cu mult drag,MORI ADRIAN!

dupa cum au spus multi sau ar spune multi : nu te pune nimeni sa joci cu elite mai ales cand stii ca poti sa iei ss 60 si apoi 98.e problema voastra riscul vostru

face f bine..si nush de ce spune lumea ca a facut serveru de rusine? de ce? ca va curata? ca va da ss? FOARTE BINE !!!

decat 500 din care 490 au pick s restu 10 nu mai apuca nimic mai bine 50 fiecare cu spotul lui.eu cand m-am intors db trecut erau 70 on.si era super ok.

felicitari din nou adrian

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...