Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

castiel02c

[Rezolvat]kill in safe zone nou

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc:CatzaDOO

Numele EXACT celui pe care îl reclam: endLess.

Screenshot-uri: 71122830740627038667.png

Descriere a situatiei : .M-am dus sa fac mats...si cand am mers sa iau bani de la gara...el era acolo si tragea dupa pHiLL...phill a fugit si el a venit dupa mine inauntru la gara si m-a omorat ..si i-am spus ca este safe zone .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther,Maryus

Martori:pHiLL

Posted

numele meu in joc : aurica18

Numele exact al celui pe care il reclam:endLess

Screenshot: http://imgur.com/delete/ZOC6EqyVgjtHDmM

Descriere Situatie:Eram la Gara SF si vroiam sa scot bani apoi am vazut k vin rivalii si am renuntat iar ei ne vorbeau urat gen lasilor fricosilor fatalailor. apoi noi am vrut sa plecam d acolo si ei au inceput sa traga asa aiurea nici macar nu i-am bagat in seama iar endLess m-a omorat ...il am martor pe BUMBLE .

Posted

Cei de la BALLAS au tras primi cand FullSped a tras eu am tras in ce ballas am nimerit . Voi ati mers cu masina pana in la parcul auto acolo ati atacat si dupa ati fugit repede inapoi. Eu atunci am tras in ballas ca neau atacat.

Posted

Cei de la BALLAS au tras primi cand FullSped a tras eu am tras in ce ballas am nimerit . Voi ati mers cu masina pana in la parcul auto acolo ati atacat si dupa ati fugit repede inapoi. Eu atunci am tras in ballas ca neau atacat.

ce sa mai zici si u akm dak stau bn sa ma uit mai ai o plangere pt aceeasi chestie -->> kill safe zone e clar ...dak ai dovezi arata-le

Posted

Cand eu ce ? Am tras ? Pai tu crezi ca eu trag asa ca orbu ca tine ? sa nu vad unde e safe-zone sau sa nu stiu unde e safe-zone , vad ca vii pe aici arunci vina pe toti dar cu dovezi nu stii sa vii . Atat am avut de spus pentru acest individ care nu stie regulamentul serverului si vine aici sa dea vina pe oricine . Accept si warn-ul daca este nevoie .

Posted

Am unit cele 2 topic-uri cu kill in safe zone. A 3-a plangere a fost retrasa de initiator, drept urmare endLess. va primi ban 5 zile pentru DM excesiv in safe zone.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...