Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

marian666

Problema Mu Online Linkmania

Recommended Posts

Posted

Deci e ciudat . Imi creez un cont , si nu primesc mail de activare a contului :) . Mi'am facut 10 conturi cu mailuri diverse ( yahoo , hotmail , gmail ) si inca nu am primit nimica , de 2 zile astept :D .

Posted

Deci e ciudat . Imi creez un cont , si nu primesc mail de activare a contului :) . Mi'am facut 10 conturi cu mailuri diverse ( yahoo , hotmail , gmail ) si inca nu am primit nimica , de 2 zile astept :D .

Asta pentru ca se activeaza manual de catre un membru al staff-ului. Asteapta.

Posted

salut...incerc de ceva vreme sa inteleg dc nu merge jocu...Il dld dau start si numi face nimk ...pur si simplu nu intra in nimik ..:)...si daca incerc sa-mi fac un cont... nu-mi trimite e-mal ...cel putin de o zi nu mi-a trimis:)daca poate cineva sa-mi explice si mee ...:P

Posted

te-ai uitat si in casuta de spam? ca poate fi si acolo mailul de confirmare, asta numai daca il ai activat.

-Total- ai descarcat jocul cu tot cu patch?

Posted

Salutare,

Am postat si eu pt aceeasi pb in data de 24 mai, nici pana acum nu am primit un raspuns si va asigur ca m-am uitat atat in inbox cat si in spam.

Cont - ipilox

Posted

Marian , maine se implineste o saptamana de cand am incercat sa-mi fac un cont , am vazut un post in care cineva tipa dupa 2 saptamani.

Posted

Care staff member? Exista? Astept de 11 zile asta si nimic. Am luat si un ban pe forum de la domnu IceMan pentru ca de domne, el e admin si pt ca nu trebuie sa stresez staffu pe forum cu problema mea (facand 2 thread-uri legate de aceeasi problema).

Ca offtopic: Sunt curioasa de o chestie. Acest staff e platit? Si daca da, pentru ce?

Posted

Care staff member? Exista? Astept de 11 zile asta si nimic. Am luat si un ban pe forum de la domnu IceMan pentru ca de domne, el e admin si pt ca nu trebuie sa stresez staffu pe forum cu problema mea (facand 2 thread-uri legate de aceeasi problema).

Ca offtopic: Sunt curioasa de o chestie. Acest staff e platit? Si daca da, pentru ce?

Carla, cu toate ca suntem in aceeasi situatie nu cred ca pui problema cum trebuie. Chiar daca ar fi fost platiti nu noi suntem ce-i ce o fac, cel putin nu direct, am vazut o reclama la Emag in luncher ...in fine nu e treaba mea.

Mi-as dori ca si noi romanii sa facem lucruri pt ca este corect sa le facem nu pentru ca cineva ne plateste sau nu. Asa cum nu ne plateste nimeni sa aruncam gunoaiele in cosul de gunoi s.a.m.d.

Si eu sunt nemultumit de ceea ce se intampla ,dar din pacate nu putem decat sa ne exprimam dezamagirea si sa speram ca nu se vor da warn-uri pt acest lucru si daca totusi se vor da nu cred se va rezolva nimic, dinpotriva.

Posted

As prefera sa iau warn, dar odata cu acest lucru sa mi se si rezolve problema.

Nu cum a facut domnu' IceMan, imi da disband pt ca fac 2 thread-uri, dar de rezolvat nu-l intereseaza.

Vorbeam de plata din alt punct de vedere, dar in fine. Oare nu sunt platiti deloc sau cat trebuie sa intre intr-un adminpc si sa dea un validate la toate conturile noi facute si inca neconfirmate? Sa ne zica si punem mana de la mana si'i platim haha.

Posted

Uau, uau, uau, domnisoara. Nu fi irascibila si impulsiva, eu doar am mentionat ca account-urile nu se activeaza automat. Si nu, nu primeste nimeni niciun ban, se administreaza/modereaza/game-master(-eaza) benevol pentru comunitate; sau ce-a mai ramas din ea.

Eu sunt curios de altceva, in momentul cand ai creat primul thread, era singurul din sectiune? Nu mai era niciunul legat de activarea contului?

Posted

Primul a fost facut la sectiunea Diverse, dar in decurs a cateva ore bune nu am primit nici un reply. Asa ca mergand la alt board(Informatii) am vazut un post facut de cineva cu referire la aceeasi problema. Si, m-am decis sa dau inca un reply si acolo pentru a atrage mai mult atentia. A naiba decizie m-a facut sa iau disband. Macar de mi-ar fi fost contul rezolvat, dar e ok ... incet incet mi se duce chefu.

Pacat ca si din gura unui staff se aude " sau ce a mai ramas din ea ". Ai dreptate, acum cativa ani nu se mai oprea membrii din dat sfaturi si incercand sa ajute + activitate peste tot etc. Deh, nu tot tine o vesnicie.

Posted

momentan nu mai merge sa faci conturi.

Este din cauza serverului care trebuie sa trimita acel e-mail de confirmare. (nu se cunoaste din ce motive dar acel server nu mai trimite e-mail)

Tu .. sau oricare face cont nou il face, adminul il activeaza manual... si.. astepti degeaba pentru ca acel e-mail pe care il astepti nu o sa vina.

Aceeasi problema o au si cei care au deja conturi si vor sa isi schimbe parola... completeaza toate datele... si canci... cand trebuie sa vina emailul de confirmare a schimbarii parolei acesta nu mai vine.

Treaba asta e de vreo 2 sapt cam asa daca nu ma insel.

Posted

Persista de vre-o 2 sapt si ceva problema asta, dar partea proasta e ca staff-ul nu are timp nici sa schimbe din DB manual parolele celor care au nevoie urgent de acest lucru.

Asteptam, ca altceva nu avem ce face. Ma abtin la prea multe comentarii ca am luat odata ban 7 zile ptr ca am vorbit prea direct si adevarat pe forum :-j

Posted

Persista de vre-o 2 sapt si ceva problema asta, dar partea proasta e ca staff-ul nu are timp nici sa schimbe din DB manual parolele celor care au nevoie urgent de acest lucru.

Toate informatiile de care aveti nevoie sunt pe forum, trebuie doar sa cautati, dar hai sa va raspund si aici, iar.

Staff-ul nu are acces la baza de date, noi nu putem modifica nimic.

Cum v-a spus si panduru3, problema tine de RDS&RCS si de serverele lor, noi de aici nu avem cum sa o rezolvam, doar sa le atragem atentia ca ceva nu merge bine si sa asteptam ca cineva sa isi faca timp sa o rezolve.

Motivele pentru care toti cei care deschid topicuri legate de conturi sunt pedepsite cu suspend sunt destul de clare. Aveti unul chiar pus la subiecte importante http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=438982&view=findpost&p=6358052.

Inchid si topicul asta, cand vom avea noutati vi le vom comunica, pana atunci asteptati, fara sa mai deschideti n topicuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...