Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fizeeN

[Rezolvat]Tudose - Limbaj

Recommended Posts

Posted

umele meu în joc: fizeeN

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Tudose

Screenshot-uri: 2bunub.png

214s313.png

2l88dnm.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L`am omorat deoarece avea wanted si nu vedea sa il arestez deoarece avea mats la el, i`am spus de vreo 2-3 ori sa vina sal arestez si nu a venit.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: -

Posted

214s313.png

2l88dnm.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L`am omorat deoarece avea wanted si nu vedea sa il arestez deoarece avea mats la el, i`am spus de vreo 2-3 ori sa vina sal arestez si nu a venit.

+ Poza asta

Posted

214s313.png

2l88dnm.png

La fel si eu ti-am spus de 5 ori ca sa stai o secunda, vroiam sa-l intreb ceva pe madal1n, daca imi tine el materialele, dar tu repede te-ai grabit sa ma omori si chiar m-am saturat sa-mi faci asa, este a nu stiu cata oara cand nu astepti 2 secunde sa zic si eu ceva... oricum imi cer scuze, dar la nervii pe care mi-ai facut nu ma mai puteam abtine sa nu-ti zic ceva... nu o sa se mai intample :tiphat:

#Madalin, faza cu "ratati" , nu era la adresa voastra. ZzooM si Gunman au inceput sa ma loveasca incontinu pt ca le-am pierdut materialele, ei imi sunt prieteni buni si ne permitem sa vorbim cum vrem intre noi. Daca tu te simti, imi pare rau :)

Posted

Si eu m`am saturat sa tot astept dupa voi, odata ce ai zis ca te`ai predat apoi te`ai predat, ce crezi ca eu am timp sa astept sa cauti tu un cop corupt?Pe lista de wanted nu apareai doar tu ,apareau si alti suspecti!

Asteapta decizia finala!

P.S:Nu ma refer la tine madalin

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...