AngeL Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/402/screen052608500008.jpg/ Imi pare rau, Probabil ma credeai mai blonda incat sa nu stiu ce spui tu acolo. :) O zi frumoasa.
shootervl Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/402/screen052608500008.jpg/ Imi pare rau, Probabil ma credeai mai blonda incat sa nu stiu ce spui tu acolo. :) O zi frumoasa. vreau nefondata ptr tn nu are nici o treaba mm= morti matii etc... ti am zis ca am zis mm=adik hmmm nu e tenta in injuratura mm acolo :tiphat: nu aveam dc sa zic asa...si ti am zis si dupa ce mai intrebat ce mm si ti am zis ca hmm. De altfel se vede ca nu e intr un context de cearta. Prea vanez u donsoara si postezi orice :tiphat:
AngeL Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Buna. Cum ai subliniat si tu "mm-ul", cred ca acea subliniare spune tot. Eu vanez? Cate plangeri ai vazut facute de mine in ultimile luni? Si crede-ma daca vroiam aveam subiecte de can can, cu nemiluita. GT-uri, elite, limbaj. s.a.m.d Nu mi s-a parut normal ca mi-ai adresat acel "mm" doar ca tu ai stat afk si eu te-am preluat. Nu era mai normal sa nu adresezi acel "mm" ? Doar nu joci de ieri de azi sa nu stii ce inseamna "mm"... Unii chiar ma dezamagiti cu replici 0. Acesta este explicatia ta? Te-am vanat? Explica-mi tu mie cum te-am vanat? Am apasat eu pe tasta ta "mm"? Ti-am patruns in mintea ta si prin telepatie te-am facut sa apesi tasta? Daca este de nefondata, o accept. Ceea ce nu cred. P.s. Invatati sa fi-ti mai umili si poate totul se rezuma la un "Retrag". Nu sa ma atacati fara motiv. :)
shootervl Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Buna. Cum ai subliniat si tu "mm-ul", cred ca acea subliniare spune tot. Eu vanez? Cate plangeri ai vazut facute de mine in ultimile luni? Si crede-ma daca vroiam aveam subiecte de can can, cu nemiluita. GT-uri, elite, limbaj. s.a.m.d Nu mi s-a parut normal ca mi-ai adresat acel "mm" doar ca tu ai stat afk si eu te-am preluat. Nu era mai normal sa nu adresezi acel "mm" ? Doar nu joci de ieri de azi sa nu stii ce inseamna "mm"... Unii chiar ma dezamagiti cu replici 0. Acesta este explicatia ta? Te-am vanat? Explica-mi tu mie cum te-am vanat? Am apasat eu pe tasta ta "mm"? Ti-am patruns in mintea ta si prin telepatie te-am facut sa apesi tasta? Daca este de nefondata, o accept. Ceea ce nu cred. P.s. Invatati sa fi-ti mai umili si poate totul se rezuma la un "Retrag". Nu sa ma atacati fara motiv. :) ti am explicakt ca nu te am injurat prin acel mm....ci l am folosit ca un hmmm ca ma gandeam ca m ai preluat. daca era sa fac scandal ptr tarcu ala ca m ai preluat nu plekm dupa el asa simplu fara sa ma cert sau sa iti fac zile negre si in + ce nu pui poza cand ti am zis mm=hmm in sensul asta l am folosit. daca era sa il folosesc ca injuratura nu crezi ca imi mentineam pozitia cu injuratu? si facem si altele? Contextul se vede ca nu e 1 de cearta ptr a te injura. Ps: nu ma refer ca m ai vanat pe mn ...ai obiceiul asta de a te comporta precum o gaita, de a te certa, si probabil ai si orgasm cand ai ceva de postat. nu ti am dat atentie pana acum dar daca esti nesimtita o sa te bucuri f mult de atentia mea de acuma :nanana:
Guest Iubaretul2 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 hai cu ss-ul la Glock :)) analfabet ce esti...=))
AngeL Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Tot zici contextul in stanga, contextul in dreapta. Vrei sa iti ofer eu contextul [precum il vad si eu.. si cred ca si moderatori]. Contextul e ca te-am preluat si in urma preluarii m-ai injurat. Asteptam o dovada mica de maturitate din partea ta. [am cerut prea mult], vad ca ma faci nesimtita, gaita.. etc. Arata-mi te rog frumos o singura plangere cu limbajul meu din ianuarie incoace. Se pare ca n-ai inteles faptul ca nu urmaream suspendul tau, urmaream sa iti ceri scuze ca un om matur [precum pretinzi a fi] si sa iti recunosti greseala. Ma bucur nespus ca ti-am captat atentia, asta urmaream si de asta am intrat in joc..sa captez atentii. Tu vorbesti serios? Amenintari de genu ma lasa rece, multi au incercat, putini au reusit. Interesant ca fiecare care a incercat ceva la adresa mea, a patit-o. Nu sapa groapa altuia, riscul sa cazi tu in ea, e mare. In alta ordine de idei [chiar daca aveam gandul sa retrag, acum sunt ferm convinsa sa n-o fac!] Asteptam decizia unui moderator in liniste. Si sper ca pentru anumite afirmatii ale tale sa iti ofer un bonus warn up.
shootervl Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Tot zici contextul in stanga, contextul in dreapta. Vrei sa iti ofer eu contextul [precum il vad si eu.. si cred ca si moderatori]. Contextul e ca te-am preluat si in urma preluarii m-ai injurat. Asteptam o dovada mica de maturitate din partea ta. [am cerut prea mult], vad ca ma faci nesimtita, gaita.. etc. Arata-mi te rog frumos o singura plangere cu limbajul meu din ianuarie incoace. Se pare ca n-ai inteles faptul ca nu urmaream suspendul tau, urmaream sa iti ceri scuze ca un om matur [precum pretinzi a fi] si sa iti recunosti greseala. Ma bucur nespus ca ti-am captat atentia, asta urmaream si de asta am intrat in joc..sa captez atentii. Tu vorbesti serios? Amenintari de genu ma lasa rece, multi au incercat, putini au reusit. Interesant ca fiecare care a incercat ceva la adresa mea, a patit-o. Nu sapa groapa altuia, riscul sa cazi tu in ea, e mare. In alta ordine de idei [chiar daca aveam gandul sa retrag, acum sunt ferm convinsa sa n-o fac!] Asteptam decizia unui moderator in liniste. Si sper ca pentru anumite afirmatii ale tale sa iti ofer un bonus warn up. daca nu urmareai ss ul meu nu postai ptr ca ti am zis imediat dupa ca am folosit mm=hmm dar u ai postat. Dc nu pui si printu ala cand iti zic si mm=hmm? Hai lasa ma cu aberatiile tale de fata ca nu urmareai ss nu am ce greseala sa imi recunosc. ti am zis si in joc ca nu m am referit sa te jignesc sa te injur ci pur si simplu l am folosit cu gandul de indoiala mm ala ca m ai preluat. Ti am dat pm in joc nu mi ai rsp. C mai prentizi sa imi cer scz daca nu rsp? Nu imi e greu sa imi cer scz chiar daca nu am ptr ce. Da...ptr mm se da ss in cazul in care e folosit intr un contex jignitor etc si nu te amenint cu nimic chiar nu e o amenintare...ci o sa te tratez ca fiind ceea ce esti ei na? ai uitat balacareala cu kimmy?