Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

T> set gd lk dd+!3 = set dd ref +13

Recommended Posts

Posted

doamneee ce cap aveti uni... ma mir ca stiti sa respirati .... pai dau set gd care e cel mai bun set care cade din bokuri pe set mai prost cu optiuni mai bune.. nu vad ce e asa anormal..:|

Posted

doamneee ce cap aveti uni... ma mir ca stiti sa respirati .... pai dau set gd care e cel mai bun set care cade din bokuri pe set mai prost cu optiuni mai bune.. nu vad ce e asa anormal..:|

tu chiar crezi ca exista un idiot care are set 13 dd ref si-l da la manelisti asa de dragul lor ma? :whistle:

Posted

te bate jocu.. si te as bate si eu daca as avea placerea sa te cun:X

cand vii la timisoara da un pm ca vin unde vrea inimioara ta aia de manelist convins sa ma cunosti :tiphat:

Posted

Inteligentilor : la 10 rr tu cu set leather lk dd ref +13 si eu cu set lk dd+13 gd iti dau sa zac si am tupeu sa fac pariu pe ce vrei tu .

inainte sa faceti caterinca ia faceti o proba si dupa m-ai vorbim.. Pana faci full conteaza f mult defu pe care il opti de la set .

Sau daca aveti seturile faceti-va 2 bk no rr la lvl 300 unu cu set : leather brass scale lk dd ref +13 si unu cu set gd lk dd+!3 si imi ziceti dupa cine bate :P . Dupa acesta demostratie o sa observati cat de inteligenti ati fost in acest topic

Daca pe link nu v-a permiteti proba incercati pe un server unde puteti face rost rpd de iteme si vedem dupa cine are dreptate ! :P

Posted

deci tu "inteligentule",faci un serviciu unuia de pe linkmania rupandu-ti din inima sa dai tu setu asta bun lk dd pe unu lk dd ref,NU? :-j :-j

ESTI UN COMBINATOZAUR "M3N",DAR LA TINE LA BLOC !! #-o

Posted

ba eu doar iti arat ca habar nu ai de joc... e treaba mea ce traduri fac.. eu vreau set lk dd ref +13 ... si ofer un gd +!3 lk dd.. dak esti interesat ok dak nu jet

Posted

Inteligentilor : la 10 rr tu cu set leather lk dd ref +13 si eu cu set lk dd+13 gd iti dau sa zac si am tupeu sa fac pariu pe ce vrei tu .

inainte sa faceti caterinca ia faceti o proba si dupa m-ai vorbim.. Pana faci full conteaza f mult defu pe care il opti de la set .

Sau daca aveti seturile faceti-va 2 bk no rr la lvl 300 unu cu set : leather brass scale lk dd ref +13 si unu cu set gd lk dd+!3 si imi ziceti dupa cine bate :P . Dupa acesta demostratie o sa observati cat de inteligenti ati fost in acest topic

Daca pe link nu v-a permiteti proba incercati pe un server unde puteti face rost rpd de iteme si vedem dupa cine are dreptate ! :P

ce bk de non rr sau 2-3 rr are set dd ref +13?

Posted

iti zic eu cine unu care are deja 1,2,3 char full ca sunt multi si vrea sa joace cu bk ;) si daca o luam asa sa fim seriosi setu GD lk dd +13 ajunge pe la 110/120 +5 tot ... si scale/bronze/brass/leather lk dd ref cam tot acolo ajunge ... sincer nici eu nu as da un lk dd ref set +13 pe unu lk dd +13 ... dar se gasesc stati linistiti :))

Posted

@panduru da

@Thebestbk frate voi ati zis ca e mai bun lk dd ref (set prost) decat lk dd gd ... si nu neaparat 2 -3 si la 20 e mai bun.. mai mult nu am stat sa probez nu am avut rabdarea.. insa categoric nu e chiar asa cum au zis baieti mai sus

@pai de la ce zici tu ypwnyou la ce au zis baieti mai sus care au exagerat pana le a venit rau ... e ceva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...