Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Krekun

probleme cont

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Am rugamintea de a ma sprijini in crearea unui nou cont. Am jucat pe linkmania inca de pe primele versiuni - cont ipilox- si stiu ca a fost o perioada in care a fost oprita crearea conturilor. De curand am vazut ca s-a redeschis pagina http://www.linkmania.ro/s2/cont/adauga.php#menu , am introdus datele ,dar din pacate nu primesc mail-ul de confirmare.

Am incercat si de pe ipilox@gmail si totusi pb persista.

De asemenea mai doreste inca un coleg de serviciu sa joace pe link , dorim sa stim ce putem face pentru a face parte iar din comunitatea linkmania.

Cu multumiri ,

Alexandru.

PS : acc name - yahoo - ipilox

Posted

Revin cu mentiunea ca am citit ulterior topicul legat de activarea conturilor, mesajul este sa asteptam indiferent de ore , am creat contul ieri daca se poate in weekend as dori sa pot juca.

Multumesc,

Posted

Am incercat si de pe UPC - cont ipilox2 - tot nimic

Am incercat si de pe servere din Geneva - cont xxipiloxx - tot nimic yahoo/gmail -nimic

Tind sa cred ca aveti o problema generala cu crearea conturilor , nu e vorba doar de RDS -RCS .

Revin cu rugamintea de a ma sprijini un admin in situatia de fata. Este destul de neplacut ceea ce se intampla. Daca nu se dorea acceptarea de noi conturi poate ca era mai simplu sa nu redeschideti pagina de creare, rezultatul vad ca este acelasi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...