Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zoomy

Status

Recommended Posts

Posted

momentan pagina de status nu merge. se v-a rezolva in timp ..(raspunsul unui admin )

o mare problema pe care admini nu o i-a in calcul este faptul ca multi o sa intri low lvl arena... tot atat de multi o sa dea rr in o zi prin mai stiu eu ce hack uri si nimeni nu o sa observe.. a trecut deja mult timp cine a facut smecheriile le a facut pana acuma..

Posted

Iar o luam ca pe "teoria conspiratiei". Am citi pe undeva un reply a domnului IceMan. Se lucreaza la status, nu s-a putut oferi o data concreta [ceea ce ma face sa cred ca si staff-ul asteapta dupa cineva sa remedieze acesta problema]. Cazuri de low lvl, nu am vazut de 1 an si ceva, poate chiar 2.. Putin probabil sa se foloseasca acum. Nu e singura data cand statusul nu merge.

Poate un pic de rabdare n-ar strica. Cred ca si Staff-ul ar vrea sa scape de aceste probleme, credeti ca daca ar putea sa rezolve o problemele care sunt, cat ar pusca din degete, n-ar face-o?

Cu rabdarea treci marea.

P.S Nu stiu, orice problema cat de mica ar fi ea, noi o vrem rezolvata la secunda. Nu conteaza ca nu se poate, noi tot vrem!!

Suntem ca niste copii care degeaba ne spun parinti ca n-au bani de o "acadea", nu conteaza, noi tot o vrem. Din pamant din iarba verde "vrem acadeaua".

Posted

Ma lesi? :)) problema asta e de o luna poate doua daca nu si mai bine..rabdarea are si ea limitele sale...deci te rog..au rezolvat dupe alain cateva sapt daca nu ma insel si asta nu.se numeste intr-o oarecare masura nepasare.am vb cu iceman sa schimbe parola la un cont de o sapt si nici un raspuns.ei sunt constienti ca suntem disperati si ca nu ne lasam de joc de asta nu isi bat capul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...