C20XE Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Bai focus tata esti normal la cap ma ? Tu defapt ce faci, stai la cai cu mana pe F8 si cand vezi un om ca nu se misca vreo 2 min gata e afk ? M-ai intrebat ceva ca sa nu-ti raspund ca zici ca am fost afk. Adica daca omu "eu" stau si ma uit sa vad ce numere ies si imi dau cu presupusu timp de 15 min cat nu pot pune la cai si nu are rost sa ma misc. ma mai misc odata la vreo 7-8 min sa nu iau kick pt afk, cum zici tu ca am fost afk ma ? de aia am un mil jumate ca stau afk ? pffff am printurile la prietena pe laptop maine am sa le postez si daca cumva mi se da dreptate cer sa-mi fie scos warnu si sa il dati lui focus . Bine mi-a spus cineva "lasa-te de linkmania ca dupa ce faci lvl mare si stai cateva sute de ore on o sa te infunde cineva si iei ban" apai frate asa si este am 26 de ani nu 12 ca tine focus sa fiu atat de nasol sa fac chestii din astea. si mie ciuda ca nu e adevarat ca daca era adevarat taceam dracului din gura Edit: imi cer scuze acuma am vazut ora la care zice el ca am stat afk, ala e afk cand nici 1 min , e diferenta de cateva secunde cu printuri unu dupa altu, si stiu si faza cand dadeai in mine ca orbetzu, sti ce am facut la faza aia, mai aveam putina viata si cateva secunde pana cand se finaliza pariurile si tu incercai sa ma omori si i-am dat ESC porma m-am uitat iar daca mai da am vazut ca dai iar am dat esc Admini daca tot faceti din astea sa dati warnuri degeaba faceti frate o lege in interioru caiilor, cine te omoara warn, pentru ca mie nu-mi convine sa bag 30k si sa vina un tampit ca focus sa ma omoare si sa pierd banii, daca dadeam F4 si stateam acolo pana luiam banii iar era problema, rog un admin sa verifice PM-urile mele private cu cine vorbeam in acel timp, inainte si dupa faza asta cand el dadea in mine, cat timp a dat in mine am pus pe ESC ca sa imi pot lua banii.