Berky Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Numele meu în joc: Berky. Numele EXACT celui pe care îl reclam: RcR1. Screenshot-uri: aici l-am omorat aici se intoarce , in acelasi ridm .. Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Statea cu tasta blocata , probabil de ceva timp pentru ca era id 5 . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -- Martori: Eram doar eu si el pe server ..
RcR1. Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 bai asta n-are voie omu sa se duca sa isi faca nevoile fiziologice ca faci tu post vezi ca sunt doar 2 minute ... ti-am raspun dupa ....am stat 10 minute afk dc nu pui si poza cand ti-am raspun cu ora ;)
Berky Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Si sa stii ca eu sunt batman , eu n-am vazut cand mi-ai raspuns , probabil am iesit , da de ce aveai id 5 si nu 0/1 ? din cate stiu eu s-a reparat bug-ul cu id-urile si app , trebuia sa lasi tasta blocata ? ..
anaxor Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Modificata regula 8 pentru AFK, acum arata in felul urmator: 8. Regula AFK (Away from Keyboard) • Nu aveti voie sa lasati AFK mai mult de 10 minute. Cine este prins AFK cu programe gen autoclicker, keyboard recorder, tasta blocata sau alte metode de genul pentru a parea activ si a promova prin acumularea de puncte de respect, va primi BAN minim 30 zile, iar la a 2-a abatere va primi ban PERMANENT! Pozele tale sunt intr-un interval scurt de timp, daca mai aveai rabdare poate si plangerea putea fi dusa la bun sfarsit. In acest fel, conform regulamentului RcR1. nu primeste nicio pedeapsa. RcR1. - atentie mai multa, data viitoare nu mai suntem atat de ingaduitori cu toate ca nu au fost 10 minute dar e posibil ca data viitoare sa fie mai mult de 10 minute si atunci vei primi ceea ce meriti. Closed!