Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Berky

[Rezolvat]RcR1. - afk cu tasta blocata

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Berky.

Numele EXACT celui pe care îl reclam: RcR1.

Screenshot-uri:

79CXZ.jpg

aBEQi.jpg

2JiGb.jpg

aici l-am omorat

aici se intoarce , in acelasi ridm ..

S62qr.jpg

QV0dj.png

2OeDq.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Statea cu tasta blocata , probabil de ceva timp pentru ca era id 5 .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): --

Martori: Eram doar eu si el pe server ..

Posted

bai asta n-are voie omu sa se duca sa isi faca nevoile fiziologice ca faci tu post vezi ca sunt doar 2 minute ... ti-am raspun dupa ....am stat 10 minute afk dc nu pui si poza cand ti-am raspun cu ora ;)

Posted

Si sa stii ca eu sunt batman , eu n-am vazut cand mi-ai raspuns , probabil am iesit , da de ce aveai id 5 si nu 0/1 ? din cate stiu eu s-a reparat bug-ul cu id-urile si app , trebuia sa lasi tasta blocata ? ..

Posted

Modificata regula 8 pentru AFK, acum arata in felul urmator:

8. Regula AFK (Away from Keyboard)

• Nu aveti voie sa lasati AFK mai mult de 10 minute. Cine este prins AFK cu programe gen autoclicker, keyboard recorder, tasta blocata sau alte metode de genul pentru a parea activ si a promova prin acumularea de puncte de respect, va primi BAN minim 30 zile, iar la a 2-a abatere va primi ban PERMANENT!

Pozele tale sunt intr-un interval scurt de timp, daca mai aveai rabdare poate si plangerea putea fi dusa la bun sfarsit. In acest fel, conform regulamentului RcR1. nu primeste nicio pedeapsa.

RcR1. - atentie mai multa, data viitoare nu mai suntem atat de ingaduitori cu toate ca nu au fost 10 minute dar e posibil ca data viitoare sa fie mai mult de 10 minute si atunci vei primi ceea ce meriti.

Closed!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...