Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zohlomg

[Rezolvat]Alin97 - Bug abuse

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: deathsaw

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alin97

Screenshot-uri:

View post on imgur.com

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Pai am fost la un war impreuna cu aliatii si am ajuns sa ne batem cu cops pana la urma. Pe o autostrada din LV unii dintre noi am fost omorati printre care si eu dar de la distanta, fara sa iau jail. Pe acolo a ramas o masina de a Mafiei si posibil ca cei 3 Muschetari (Cops) au luat-o ca sa ne urmareasca. Au venit langa spawn Mafia dupa mine, eu am fugit la deliver si m-au omorat.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Maryus, Ruller

Martori: Cretu_Stefan, Tone_George

Posted

1. nu era masina a mafiei era un elegy rosu gasit

2.ce bug am fkt??numai vanatori pe srv asta

PS: am sa rog colegi sa psoteze si ei

Posted

Pe autostrada ati primit wanted pt cop atack/kill. Mai era si FBI cu noi. NG am murit toti asa ca am mers inapoi dupa voi. Intre timp voi ati mers din Spawn Mafia spre deliver. Acolo ati continuat sa trageti in noi si v-am omorat. Nu inteleg de ce am abuzat? :P

LE: Nu e masina de mafia :o Ne-am rasturnat cu Patriotul si am luat ceva masina de langa Deliver ca sa mergem spre spawn Mafia :-j Se vede dupa culoare ca difera :banghead:

Posted

Luati aminte.

Nu e nici un bug-abuse. Se deducea din prima poza cand era masina de mafia langa masina de copi si avea alta nuanta de rosu. Ati postat aiurea toti.

Pentru Alin97 si colegii... Data viitoare nu mai rogi nici un coleg sa posteze sau va sanctionez pe toti.

Nu se accepta pozele in album in plangeri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...