Xploid Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Redemption unde vezi tu ca am facut Vanatoare?.. dc nu ii zici lu playeru care ma postat sa puna toata discutia?.. sau ii e frica sa puna poza in care scrie " ce sa iti dau ca sa nu ma postezi" P.S unde scrie ca nu am voie sa ma plimb prin toate hartile?.. si unde mai scrie ca,cand vad pe cineva cu pick sa nu il filmez, si sa il postez? Link la plangere http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441526
Hahol Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 NO WARN. Redemption DUBLEAZAI SUSPENDUL SI LA FAZA CU MimiElf ZI MAI ZIKE CA NU E VANATOR. Warn up + pauza 2 zile Neimplicat
Xploid Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 NO WARN. Redemption DUBLEAZAI SUSPENDUL SI LA FAZA CU MimiElf ZI MAI ZIKE CA NU E VANATOR. se baga si nabu in reevaluarea mea
Whisky Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 pe aici nu se mai uita nimenea?.. sau asteptati sa treaca SS si dupa se uita cineva
Whisky Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 mai e putin si se face 1 luna de cand sa facut aceasta reevaluare si nu se uita nimenea
[Creator] Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Suspendul este acordat corect ce poze sa mai puna ca se vede clar ca in sus discutia nu continua sau nu a existat una ! Suspendul este acordat corect ! Closed