Blofelde Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Screen cu spotul: http://imageshack.us/photo/my-images/837/screen051719340001.jpg/ Screen KS: http://imageshack.us/photo/my-images/137/screen051720400000.jpg/
KooX Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pana la urma pentru ce il postezi? Ks sau pk pe spot ? In ambele cazuri iti trebuie mai multe poze.
Blofelde Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Mai multe poze ? Pentru ce Dumnezeu mai multe poze ? Il postez pentru ceea ce se vede in poza, KS, PK.
costy_VL Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 hai cu nefondata!! din cate vad eu ai luat dc deci ai pierdut spotul... adica nu ai print cu spotul.
Blofelde Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 El nu facea nimic cand ma logasem iara, eu am dat cu ES apoi a zis no KS ... nu am facut post din pacate. Dar oricum e un PK acolo, pentru asa ceva nu se va intampla nimic !?
KooX Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Asta este regula pentru ks : 11. KS la unul sau mai multi jucatori dintr-un spot - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE KS se pedepseste daca depaseste 2 minute. Nu este obligatorie atentionarea. Iar asta este regula pentru pk : 15. PK (Player Kill) - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat). Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat) Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului. Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. PK in arena nu este pedepsit Te rog sa te uiti la ce am ingrosat eu si spune-mi daca iti mai trebuie si alte poze. PS: Pana acum tu "respecti" doar regula : 20. Plangeri nefondate. Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter. Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza: - prima abatere - suspend de minim 5 zile - a doua abatere - suspend de minim 10 zile - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile
costy_VL Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 :readthis: hai cu ss pt nefondata , ca sa ai timp sa citesti regulamentu :) si eu cate nefondate am papat :)) numa eu stiu omu din greseli invata
Blofelde Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Sa scriu numele lui in safe sone pe chat pentru ca .... ?! Am clar un screen in care face PK dar voi vreti mai mult. Scuze dar aveti niste reguli de postare foarte idioate. Lasati`o balta. Si suspend pentru nefondata .... am citit regulamentul inainte sa postez. Credeam ca e un screenshot destul de clar dar vad ca ai admini prieteni. Puteti sa o tineti tot asa cu ban`uri aiurea si reguli aiurea pana o sa banati tot serveru ca si asa sunt prea mult jucatori ...
costy_VL Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Sa scriu numele lui in safe sone pe chat pentru ca .... ?! Am clar un screen in care face PK dar voi vreti mai mult. Scuze dar aveti niste reguli de postare foarte idioate. Lasati`o balta. Si suspend pentru nefondata .... am citit regulamentul inainte sa postez. Credeam ca e un screenshot destul de clar dar vad ca ai admini prieteni. Puteti sa o tineti tot asa cu ban`uri aiurea si reguli aiurea pana o sa banati tot serveru ca si asa sunt prea mult jucatori ... hai ss placut o pauza de joc nu strica nimanui :) vezi ca o dai in altele ... sa nu iei mai mult de 5 zile ai grija ce vorbesti:)
Blofelde Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Dar costy de unde ai stiut tu ca ai sa fii postat ? Repede ai venit cu papagalul pe forum.
KooX Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Daca nu aruncai cu acuze de genul asta poate iti dadeam doar un avertisment. Decizia mea este urmatoarea : Prima ta http://imageshack.us/f/837/screen051719340001.jpg/ este 0001. A doua http://imageshack.us/f/137/screen051720400000.jpg/ este 0000. Tu ai luat disconnect intre cele doua poze, prin urmare spotul nu mai este al tau. Te rog sa recitesti regulamentul. Topor, 5 zile suspend pentru nefondata.