Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NusNoRmAl

2 plangeri aproape la fel, decizii diferite

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439095&st=0&p=6325360&hl=limbaj&fromsearch=1&#entry6325360

aici este postat pentru limbaj, a zis ca vrea sa retraga si s-a inchis topicul fara suspend! daca spuneti ca era limbaj si nu era vb de pick eu zic sa va mai consultati...pentru ca este limbaj despre server, si cum mie mi-ati zis ca pot juca oriunde, asa o poate face si BurN_SM

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440787

aici omul zice ca vrea sa retraga, este rugat sa repuna pozele, le repune si cu toate ca el vrea sa retraga, diabloo ia suspend de 60 de zile.

Deci, care si cum e decizia corecta? Suspend in ambele cazuri, sau in niciunul din cazuri?

:tiphat:

Posted

S-a luat in considerare probabil ca limbajul era pe guild chat si nu pe normal, un raspuns mai clar iti poate oferi moderatorul care a inchis.

m-am gandit la asta, insa...si executor e prieten cu diabloo. si chiar daca nu ar fi fost, e alegerea playerului daca vrea sa retraga sau nu...daca nu se accepta retrageri, atunci banati tot. momentan nu vad sa fie o regula ca nu ai voie sa retragi o plangere, deci trebuie sa se respecte dorinta playerilor. dupa ce stabiliti aceasta regula (ca nu ai voie sa retragi o plangere, de altfel foarte buna), puteti acorda suspenduri...pana atunci nu vad problema retragerii acelei plangeri, sau banarea celeilalte :))

Posted

Orice pangere trebuie sa contina poze/filme. In cazul topicului facut de executor, era pasibil de suspend pentru nefondata.

Nimeni nu va obliga sa veniti repede pe forum cu plangeri, daca intentionati sa retrageti.

Posted

Orice pangere trebuie sa contina poze/filme. In cazul topicului facut de executor, era pasibil de suspend pentru nefondata.

Nimeni nu va obliga sa veniti repede pe forum cu plangeri, daca intentionati sa retrageti.

da corect...aici ai dreptate, putea fi nefondata. dar totusi omul vroia sa retraga, iar in acelasi caz era si BurN_SM.

deci? care din voi 2 a gresit? tu ca ai dat ss, sau oick ca nu a dat?

Posted

Eu am gresit ca nu am dat suspend acolo.

Respectu meu...primu gm care recunoaste cand greseste...bv sper ca linkmania sa aibe mai multi ca tine.

Posted

Eu am gresit ca nu am dat suspend acolo.

:-O felicitari pentru ca ai recunoscut :)

acum voi decideti daca ar trebui reevaluata acea plangere sau nu. (desi ar cam trebui aplicat acel suspend) spor :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...