SDK Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Numele meu în joc: kiszeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: K0sty Screenshot-uri: 1 // 2 // 3 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Impreuna cu alianta am hotarat sa ne strangem in spawn Grove,cand sa ajungem in zona apare reclamatul si intra exact in noi. Am inceput sa trag in masina lui si cand a luat foc,a dat repair. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Flippy.
anaxor Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Numele meu în joc: kiszeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: K0sty Screenshot-uri: 1 // 2 // 3 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Impreuna cu alianta am hotarat sa ne strangem in spawn Grove,cand sa ajungem in zona apare reclamatul si intra exact in noi. Am inceput sa trag in masina lui si cand a luat foc,a dat repair. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Flippy. posteaza aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408548&st=75