Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BloodyMe

o problema

Recommended Posts

Posted

Buna,as avea o problema.

Dupa o absenta de cateva luni bune,am zis ca verific si eu ce mai e prin joc.downloadez jocul,il deschid,ma loghez pe contul meu,dau dublu click pe caracter sa imi intre in joc,si dupa ce se incarca imi apare avatar-ul meu,stand in noria,si cu un mare *you are disconnected from the server* deasupra capului.nu apuc nici sa ma misc,imi da d/c din start.

am reinstalat jocul,am dat restart la pc,dar tot asa e.astept raspuns.

Multumesc anticipat!

Posted

Cand ai reinstalat jocul ai downloadat si clientul din nou ? Ce sistem de operare folosesti si ce antivirus?

Posted

da am downloadat si client-u din nou.folosesc windows xp sp2 32 biti cu avg antivirus,dar nu cred ca aste e important,fiindca inainte am jucat lafel,pe acelasi win,cu acelasi antivirus.nu am reformatat calculatoru cat timp nu am jucat,toate setarile sunt lafel

Posted

Un prieten de al meu a avut o problema asemanatoare ca a ta, a incercat la fel rezolvarile din ACEST TOPIC, dar fara vre-o solutie.

El si-a copiat main2 si a rezolvat problema. Acum nu stiu ce sa zic... Asteapta aprobarea unui moderator de pe forum daca este permisa folosirea acelui "crack".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...