Slippin Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Numele meu în joc: Slippin Numele EXACT celui pe care îl reclam: axxy Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Se poate vedea si in ss , afk la cai Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): hkr Martori: Ombladon
Guest Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 De unde ai dedus tu ca am fost AFK la cai ? Am 130 HP,am fost si mi-am luat viata. Din poze,sunt 2 poze in aceeasi secunda... # Copii ca tine strica jocul,lasa frate SA:MP'u si dute mai invata carte,ca specimenele ca tine strica foarte mult serveru'. ## N-am fost AFK.
m4x Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 AFK la pariuri nu inseamna sa pleci de la calculator ci pur si simplu nu ai voie sa dai Alt+Tab/Escape/F4, orice ar putea sa te scoata din joc. Pozele sunt cam neclare, altele mai ai ?
Guest Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 AFK la pariuri nu inseamna sa pleci de la calculator ci pur si simplu nu ai voie sa dai Alt+Tab/Escape/F4, orice ar putea sa te scoata din joc. Pozele sunt cam neclare, altele mai ai ? Nu am fost AFK,am fost pana la toaleta si am lasat jocul fara sa dau Alt+Tab/Escape...F4 nu puteam sa dau deoarece nu eram mort.
Slippin Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Poza in care aveai acelasi hp ! #Se vede foarte clar in toata pozele ca are acelasi hp , intrebarea este , Dece nu ii scade?
Guest Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Poza in care aveai acelasi hp ! #Se vede foarte clar in toata pozele ca are acelasi hp , intrebarea este , Dece nu ii scade? Daca te uiti atent,il am scazut..
m4x Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Slippin, o intrebare am si eu .. cumva ai dat si in Ombladon sa vezi daca e AFK sau nu ?
Slippin Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Nu , el era cu mine la cai , doar sa punem bilet , si am vrut sa il intreb ceva pe axxy si am vazut ca nu a raspuns apoi am inceput sa dau cu pumni in el :)
Guest Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nu , el era cu mine la cai , doar sa punem bilet , si am vrut sa il intreb ceva pe axxy si am vazut ca nu a raspuns apoi am inceput sa dau cu pumni in el :) Daca am fost plecat de la PC,cum sa-ti raspund ? Apropo,lasa vanatoarea bro.
Slippin Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Dar intrebarea este : Dece nu iti scadea din HP ? Cand dadeam ....
Guest Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ai aflat de droguri si /upgrade health ? (upgrade cand faci un level primesti cate un punct) Asteapta decizia unui moderator fara a mai posta.
m4x Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pozele sunt cam neclare, altele mai ai ? Nu se cunoaste asa bine ca a dat Escape/F4/Alt Tab, cand e pe jos pozele sunt aceleasi. In rest, daca dai cu pumnul iti scade mai greu... data viitoare foloseste o arma/cutit sa evidentiezi mai clar. Tura asta, nu primeste nimic.