Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Slippin

[Rezolvat]Axxy afk la cai

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Slippin

Numele EXACT celui pe care îl reclam: axxy

Screenshot-uri: 1 2 3 4 5

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Se poate vedea si in ss , afk la cai

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): hkr

Martori: Ombladon

Posted

De unde ai dedus tu ca am fost AFK la cai ?

Am 130 HP,am fost si mi-am luat viata.

Din poze,sunt 2 poze in aceeasi secunda...

# Copii ca tine strica jocul,lasa frate SA:MP'u si dute mai invata carte,ca specimenele ca tine strica foarte mult serveru'.

## N-am fost AFK.

Posted

AFK la pariuri nu inseamna sa pleci de la calculator ci pur si simplu nu ai voie sa dai Alt+Tab/Escape/F4, orice ar putea sa te scoata din joc.

Pozele sunt cam neclare, altele mai ai ?

Posted

AFK la pariuri nu inseamna sa pleci de la calculator ci pur si simplu nu ai voie sa dai Alt+Tab/Escape/F4, orice ar putea sa te scoata din joc.

Nu am fost AFK,am fost pana la toaleta si am lasat jocul fara sa dau Alt+Tab/Escape...F4 nu puteam sa dau deoarece nu eram mort.

Posted

Nu , el era cu mine la cai , doar sa punem bilet , si am vrut sa il intreb ceva pe axxy si am vazut ca nu a raspuns apoi am inceput sa dau cu pumni in el :)

Posted

Nu , el era cu mine la cai , doar sa punem bilet , si am vrut sa il intreb ceva pe axxy si am vazut ca nu a raspuns apoi am inceput sa dau cu pumni in el :)

Daca am fost plecat de la PC,cum sa-ti raspund ?

Apropo,lasa vanatoarea bro.

Posted

Ai aflat de droguri si /upgrade health ? (upgrade cand faci un level primesti cate un punct)

Asteapta decizia unui moderator fara a mai posta.

Posted

Nu se cunoaste asa bine ca a dat Escape/F4/Alt Tab, cand e pe jos pozele sunt aceleasi. In rest, daca dai cu pumnul iti scade mai greu... data viitoare foloseste o arma/cutit sa evidentiezi mai clar. Tura asta, nu primeste nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...