Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ruxy22

am o problema!

Recommended Posts

Posted

Salut am luat d/c j acuma nu ma mai pot conecta si am cativa prieteni carola le merge sv :crybaby: plz rr la sv :tiphat:

Multumesc anticipat!!!

Posted

Ai abonament Romtelecom cumva ? Ptr ca si eu am aceeasi problema eram in joc...d/c si nu mai pot intra.... la Ping in server am time out...la Tracert la fel....in rest absolut tot imi functioneaza !

Posted

Salut am luat d/c j acuma nu ma mai pot conecta si am cativa prieteni carola le merge sv :crybaby: plz rr la sv :tiphat:

Multumesc anticipat!!!

si eu am luat d/c de vreo ora si nu ma mai pot conecta. credeam ca e sv down

Posted

nu, sunt la UPC j eu la fel am patit imi merge tot perfect j nu imi mere sa intru in joc.... am dezarhivat din nou jocu nimic.. l`am downloadat iara j la desarhivat tot nik... cred ca un rr la sv j isi revine...

Posted

este o problema de peering intre rcs-rds si alte isp-uri ... nu are legatura cu minecraft sau cu linkmania.

Mesajul lui iceman la minecraft, banuiesc ca se potriveste si aici.

Posted

este o problema de peering intre rcs-rds si alte isp-uri ... nu are legatura cu minecraft sau cu linkmania.

Mesajul lui iceman la minecraft, banuiesc ca se potriveste si aici.

Daca este o problema intre rcs-rds si alte isp-uri, si nu are legatura cu linkmania, de ce tot insistati la noi sa va rezolvam? Sunati la rcs-rds sau la ce provider aveti voi si intrebati cat dureaza, eventual sesizati aceasta problema.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...