Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

maniakcul

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

fac si eu reevaluare pentru simplu fapt ca nu sunt de acord cu decizia adminului in cauza.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441234

Nu inteleg ce nu este in regula la printuri.

Pun si alta poza cu party-ul,desi nu inteleg ce avea prima ( vreau sa stiu care este problema daca fac print screen cu party-ul asa cum am printat )

http://imageshack.us/photo/my-images/193/screen051317170007.jpg/

Doresc raspuns si pentru poza cu printul la PK .

Am apasat Print Screen exact in momentul in care muream si am ajuns Davias.( se poate observa in stanga sus cum TheWizz intra in murder ).

Nu vad unde este problema la acest print.

Model Reclamatie PK pe spot.

1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). - nu este detaliat modelul de poza cu partyul

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.- a doua poza contine in stanga sus poza cu numele celui care a dat PK si cum isi schima stadiul ( poza facuta in timpul decesului : Subliniez faptul ca nu scrie nicaieri in regulament unde este momentul decesului,adika pe spot sau in secunda doi cand ajungi in safe zone )

3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului. - a treia poza contine numele in safe zone al celui care a facut PK

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (cel omorat este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau drop.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit.

Doresc ca la aceasta reevaluare sa raspunda alt admin.

Multumesc anticipat

P.S : nu imi place ideea ca daca esti la prima abatere ( pe motive din punctul meu de vedere neintemeiate ) sa iei direct ss si nu avertisment ( avand in vedere ca nu sunt genul de player care sa apara pe pagina de forum la plangeri impotriva mea )

Posted

Momentul decesului inseamna pe spot.

La tine lipseste fix poza cand ai fost omorat, de unde sa stiu eu ca tu ai fost omorat pe acel spot? De aceea se cere aceasta poza.

Suspendul a fost acordat corect.

Posted

La tine lipseste fix poza cand ai fost omorat, de unde sa stiu eu ca tu ai fost omorat pe acel spot? De aceea se cere aceasta poza.

Cand sunteti voi corecti?Aici sau http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380460

Decline care era milogul de koox avea aceaiasi poza ca si el cu spotul.

Imputitul ala de rede asa moare(daca era unul din staff-ul vostru era altceva)

Posted

Cand sunteti voi corecti?Aici sau http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380460

Decline care era milogul de koox avea aceaiasi poza ca si el cu spotul.

Imputitul ala de rede asa moare(daca era unul din staff-ul vostru era altceva)

Este o diferenta foarte mare intre cele doua plangeri:

Aici exista poza cu spotul si poza cu pk-ul. Pe vremea aia nu exista regula prin care se cerea poza in safe zone.

Aici exista poza cu spotul, exista poza cu safe zone-ul (exact cum cere in momentul asta regulamentul), dar poza cu "decesul" nu este valida (nu a fost facuta pe spot).

Prin urmare, tzioiei ai 10 zile suspend pentru post neimplicat + 30 zile pentru limbaj vs moderator = 40 zile pauza pana te calmezi.

Inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...