sirspinte Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 plangere --> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441208 foarte frumos sa se dea ss inainte de cs mai ales cand era nefondata datorita faptului ca in poza cu f4 lipseste prima intrebare sunt doar 14 intrebari in tot printul ar trebui sa fie 15! 16. Regula AFK Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie) Este obligatorie o poza cu F4 (sau mai multe daca nu incap toate intrebari in ecran) pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada. regulamentul zice ceva de ce nu este respectat?
Redemption Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Preluarea este corecta, din printuri se vede ca nu ai raspuns.
sirspinte Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 faptul ca nu avea chat activat in timpul intrebarilor nu se vede daca altcineva scrie si in plus repet poza cu f4 nu este corecta! conform regulamentului nici preluarea deci nici suspendul acordat! trebuie sa dau copy paste din nou la regulament? nu e vina mea ca nu a pus 2 printuri cu f4 pentru ca nu incapeau toate intrebarile! mi se pare destul de logic
WhiteWing Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 faptul ca nu avea chat activat in timpul intrebarilor nu se vede daca altcineva scrie si in plus repet poza cu f4 nu este corecta! conform regulamentului nici preluarea deci nici suspendul acordat! trebuie sa dau copy paste din nou la regulament? nu e vina mea ca nu a pus 2 printuri cu f4 pentru ca nu incapeau toate intrebarile! mi se pare destul de logic se vede clar k nu ai raspuns! si am venit la tn de 2 ori ti.am zis sa cedezi spotul! a fost alegerea ta
sirspinte Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 ma eu nu inteleg la ce mai e un regulament daca nu este respectat scrie clar ceva acolo, in preluarea ta acel ceva nu este deci e destul de clar!
WhiteWing Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ma eu nu inteleg la ce mai e un regulament daca nu este respectat scrie clar ceva acolo, in preluarea ta acel ceva nu este deci e destul de clar! nu sunt eu ce.l care a dat verdictu :)).iesi afara din casa k o sa.ti prinda bn
sirspinte Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 http://www.uploadima...07566854355.jpg ca sa o terminam odata lipseste o intrebare si alt print nu este cu f4 deci este incompleata. spam over gata! Este obligatorie o poza cu F4 (sau mai multe daca nu incap toate intrebari in ecran) pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.
ija4ok Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Prima poza cu inetrebarea de afk: A 2-a: Dupa cum observi in poza cu nr 2 inca apare "print scrren 000 de la prima intrebare" cu Alxx. Deci intre intrebarea ta de afk si a lui Alxx nu ai raspuns. Intrebarea cu Alxx apare in f4. Ca se posteaza mult si nu intra o intrebare de afk in f4 nu schimba mare lucru, stiu ca intrebarea a fost pusa. Alte intrebari mai ai?
sirspinte Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 nu vreau sa ma cert dar poate disparea si chiar de a fi asa acum 3 ani a fos un caz asemanator acum nu stau sa il caut dar conform regulamentului preluarea nu este corecta pentru ca oricum lipseste o itnrebare din f4 daca facea 2 printuri nu mai spuneam nimic dar daca citesti ce scrie este clar incompleta. spune-mi preluarea lui indeplineste toate cerintele regulamentului cumva?
ija4ok Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Da, pentru mine preluarea este ok si suspendul a fost acordat corect. Ti-au raspuns 3 moderatori. Closed.