Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GoGUt

pentru ce se da complicitate ?

Recommended Posts

Posted

sa zicem ca eu am un elf si unu vrea sa ii dea pk pe spot si eu ii dau buff , daca ala care primeste pk il posteaza pentru pk este posibil sa iau si eu ss pentru ca i am dat buff ? adica sa iau 30 zile pentru complicitate ??

P.S: as dori sa stiu detaliat pentru ce se da ss de complicitate !

Posted

Daca elful ofera decat buff si alt caracter ( ip diferit) da pk... atunci o sa iei sub 30 de zile ( depinde de moderator , cum analizeaza situatia)

Daca elfa corespunde in logouri la fel ca Scolaritza... poti sa iei si peste 30 de zile. ( la fel... depinde de moderator)

# Cel putin eu cam asta am inteles de la cineva din staff.

Posted

Eu nu cred ca va lua ss, tin minte o plangere de db trecut impotriva lui sady in care cel care a facut plangerea avea poze clare ca rosy ia dat buff si nu a luat ss, ss a luat doar dl lui jackdaniels aka dream la vremea respectiva, pacat ca sa scos arhiva ca va cautam si topicul.

Posted

Eu nu cred ca va lua ss, tin minte o plangere de db trecut impotriva lui sady in care cel care a facut plangerea avea poze clare ca rosy ia dat buff si nu a luat ss, ss a luat doar dl lui jackdaniels aka dream la vremea respectiva, pacat ca sa scos arhiva ca va cautam si topicul.

Ai citit reply-urile? :)

Sunt N topicuri pe db-ul acesta in care elfele au luat suspend pentru complicitate. -_-

Posted

inca mai ai cosmaruri cu sadi si rosy ? :))))

Posted

Cosmaruri ? o_O Trezeste-te rippere, eu nu visez mu noaptea ca altii :)) mai dau pe aici din cand in cand sa vad ce prostii mai scrieti, i-am dat exemplu pe sady si rosy pt ca ei sunt cei mai cunoscuti..sunt singuri care cresc 5-6 char pana pe la 150 de rr :))

Kimmy, stai u linistita ca au fost si N topicuri cu poze clare in care nu sa dat ss.

Posted

COMPLICITÁTE, (rar) complicit??i, s. f. Participare secundar? la s?vâr?irea unei infrac?iuni; p. ext. tolerarea sau ascunderea unei fapte neîng?duite s?vâr?ite de altul. – Din fr. complicité.

Sursa: DEX '98 (1998) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE f. 1) Caracter complice. 2) Acord tacit, spontan ?i deseori inexprimat între persoane. Zâmbet de ~. /<fr. complicité

Sursa: NODEX (2002) | Ad?ugat? de siveco | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE s.f. Participare la f?ptuirea unei infrac?iuni. ? Înlesnire, ascundere a unei fapte penale sau reprobabile, s?vâr?ite de cineva. [Cf. fr. complicité].

Sursa: DN (1986) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE s. f. participare la s?vâr?irea unei fapte penale sau reprobabile. (< fr. complicité)

Sursa: MDN (2000) | Ad?ugat? de raduborza | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

complicitáte s. f., g.-d. art. complicit??ii; pl. complicit??i

Sursa: Ortografic (2002) | Ad?ugat? de siveco | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

*complicitáte f. (d. cómplice; fr. -icitè). Participare la crim? sa? delict (p?rt??ie).

Sursa: Scriban (1939) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

Chiar trebuie sa va facem schita ? Motivele ptr care se da le ai mai sus

Posted

COMPLICITÁTE, (rar) complicit??i, s. f. Participare secundar? la s?vâr?irea unei infrac?iuni; p. ext. tolerarea sau ascunderea unei fapte neîng?duite s?vâr?ite de altul. – Din fr. complicité.

Sursa: DEX '98 (1998) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE f. 1) Caracter complice. 2) Acord tacit, spontan ?i deseori inexprimat între persoane. Zâmbet de ~. /<fr. complicité

Sursa: NODEX (2002) | Ad?ugat? de siveco | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE s.f. Participare la f?ptuirea unei infrac?iuni. ? Înlesnire, ascundere a unei fapte penale sau reprobabile, s?vâr?ite de cineva. [Cf. fr. complicité].

Sursa: DN (1986) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

COMPLICITÁTE s. f. participare la s?vâr?irea unei fapte penale sau reprobabile. (< fr. complicité)

Sursa: MDN (2000) | Ad?ugat? de raduborza | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

complicitáte s. f., g.-d. art. complicit??ii; pl. complicit??i

Sursa: Ortografic (2002) | Ad?ugat? de siveco | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

*complicitáte f. (d. cómplice; fr. -icitè). Participare la crim? sa? delict (p?rt??ie).

Sursa: Scriban (1939) | Ad?ugat? de LauraGellner | Semnaleaz? o gre?eal? | Permalink

Chiar trebuie sa va facem schita ? Motivele ptr care se da le ai mai sus

1. ce poze iti tb pentru ca sa demonstrezi o complicitate ??

2. cum imi demonstreaza careva ca unu nu a fugit dupa ce a luat buff pe spot si a dat pk la tot kanturu sau a dat pk altui spot ??

3. sa mi explice careva de ce e diferentza asta mare de zile de la 3 -30 pentru suspendul de complicitate ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=438158&st=0&p=6305200&hl=complicitate&fromsearch=1&#entry6305200

30 zile

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437224&st=0&gopid=6281950&#entry6281950

3 zile

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=433109

10 zile

Posted

Hai ca trebuie sa iti fac schita vad.

1. Iti trebuie poze suficiente ca sa dovedesti complicitatea celuilalt sau macar sa sugereze asta, dupa care se verifica in loguri si devine clar ce si cum se intampla.

2. Loguri.

3.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=438158&st=0&p=6305200&hl=complicitate&fromsearch=1&#entry6305200

Aici cel care a dat pk a luat 60 de zile suspend, cel care l-a ajutat 30 de zile.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437224&st=0&gopid=6281950&#entry6281950

Aici cel care a dat pk a luat 5 zile, cel care l-a ajutat a luat 3 zile.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=433109

Aici cei 2 au luat 30 de zile si permanent, cel care i-a ajutat a luat 10 zile.

Intelegi de unde vine diferenta? Daca fapta este sanctionata cu 10 zile, cel care este acuzat de complicitate ia suspend aproximativ la jumatate din pedeapsa celuilalt.

Si in cazul in care tot nu intelegi iti mai explic in alt fel. Daca eu fur o paine si tu ma ajuti, eu iau 2 ani si tu iei 1 an. Daca eu omor un om si tu ma ajuti eu iau 20 de ani si tu 10. In ambele cazuri esti acuzat de complicitate dar sanctiunea difera.

Mai clar de atat nu stiu daca se poate explica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...