Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

1NviDia2

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Salutare

Am si eu un mg mititel si ma intrebam o intrebare :)) daca pun intr-o mana un staff lk edr 2% si in cealalta un kriss lk speed 2% se pune 2% alea de la aman2 sau doar de la 1 item?

:crazy: :crazy:

Posted

-La Kriss scrie "increase 2% damage" si nu wizardy damage, deci ala creste doar dmg`ul fizic nu si cel "magic". Ideal ar fi ca pe kriss sa ai (lk) edr speed , pt ca edr-ul e la comun, fie fizic fie "magic", si speed-ul la fel.

-2% si dmg/lvl creste doar fizic la arme , iar la staff-uri doar "magic".

-Cel mai mare dmg pe un mg pe energy il poti obtine dintr-un pendant 2% dmg/lvl (lightning), staff pe stanga 2% dmg/lvl si kriss`ul tau cu edr pe dreapta, eventual alt staff 2% edr(pentru un + de 2% la dmg), iar cel mai echilibrat ar fi 2% edr la toate (daca-s 2 staff-uri si pendant lightning)

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Posted

' date='30 May 2012 - 17:40' timestamp='1338392454' post='6378906']

-La Kriss scrie "increase 2% damage" si nu wizardy damage, deci ala creste doar dmg`ul fizic nu si cel "magic". Ideal ar fi ca pe kriss sa ai (lk) edr speed , pt ca edr-ul e la comun, fie fizic fie "magic", si speed-ul la fel.

-Cel mai mare dmg pe un mg pe energy il poti obtine dintr-un pendant 2% dmg/lvl (lightning), staff pe stanga 2% dmg/lvl si kriss`ul tau cu edr pe dreapta, eventual alt staff 2% edr(pentru un + de 2% la dmg), iar cel mai echilibrat ar fi 2% edr la toate (daca-s 2 staff-uri si pendant lightning)

de ce crezi tu ca e mai bine 2% dmg/lvl decat edr ?

Posted

' date='30 May 2012 - 17:40' timestamp='1338392454' post='6378906']

de ce crezi tu ca e mai bine 2% dmg/lvl decat edr ?

pentru ca dupa parerea mea, 1 singura opt de edr e deajuns. restu increase dmg = dmg mai mare

daca ai mai multe opt de edr ai acelasi dmg maxim, dar daca ai mai multe opt de 2% sau dmg/lvl = dmg mai mare.

uite combinatia pt care as opta eu la un mg pe energy :

clasic:

pendant of lightning 2% dmg/lvl

stanga : staff Kundun lk 2% dmg/lvl+13 (de pe care se ia si rise dmg)

dreapta : orice staff lk edr 2%+ oricat

sau in cazul cu sezonul actual unde este blade 2handed:

acelasi pendant 2% dmg/lvl si blade +13 lk edr 2%

sau pendant 2% edr si blade +13 lk 2% dmg/lvl

daca stai si faci niste calcule, din ambele combinatii obtii cel mai mare dmg posibil, neluand in calcul opt de la seturile ancient.

din combinatia asta

Posted

Da ms pt raspunsuri da puteti inchide ca nu mai joc m-am lasat de mult acum intru mai mult pe forum si prin joc sa vad cati playeri mai sunt :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...