Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Amon

KS Golden

Recommended Posts

Posted

Poza cu ks-ul meu? Au mai trecut 2 playerii pe acolo care probabil au dat ei daca nu ai putut sa iei bokul.Pana nu apare poza cu ks-ul pentru ca asa se numeste plangerea ta, astept o nefondata!Eu am stat langa tine sa vad daca ai party si odata ce am vazut ca nu poti lua bok am continuat sa apas space... :tiphat:

Posted

Exemple de plangeri:

My link

My link2

Si multe alte exemple in care trebuie sa apara clar poza cu ksul.Eu doar stateam langa tine!Singura mea rugaminte catre adminii este sa nu se uite la emblema de sub poza ta pentru ca dovezile sunt clare:Nu exista ks!Multumesc :tiphat:

Posted

Exemple de plangeri:

My link

My link2

Si multe alte exemple in care trebuie sa apara clar poza cu ksul.Eu doar stateam langa tine!Singura mea rugaminte catre adminii este sa nu se uite la emblema de sub poza ta pentru ca dovezile sunt clare:Nu exista ks!Multumesc :tiphat:

De aia ii apare ca "This item is not belong to you", nu? Ca nu i-ai facut ks?

Citeaza regulamentu cat vrei, suspend tot iei, si bucurate ca n-are poza si cu invetory cum ca n-a luat bok-ul, ca luai si pentru furt de bok. :tiphat:

up

Posted

Exemple de plangeri:

My link

My link2

De aia ii apare ca "This item is not belong to you", nu? Ca nu i-ai facut ks?

Citeaza regulamentu cat vrei, suspend tot iei, si bucurate ca n-are poza si cu invetory cum ca n-a luat bok-ul, ca luai si pentru furt de bok. :tiphat:

Si ce dovada are ca am dat eu in golden si nu unu ce a trecut pe acolo?Au mai trecut 2 playerii pe acolo dar eu fiind cel care am ramas sa vad daca a luat bok normal ca i-a picat pe mine!

Esti implicat apropo? WARN

Guest Nelu86
Posted

Ma faci sa rad :)

Doar tu ai fost acolo si stii bine asta... goldenul a picat dintr-o lovitura (a ta).

Mi-ai spus pe pm ca ai poza cu golden.. unde este?

Eu unul nu o sa mai postez aici degeaba, asteptam verdictul.

Posted

La rr-urile mele dau 3 hituri intru-un golden+5! In goldenul tau nu am dat eu si daca am dat posteaza poza cu ks-ul.Am terminat cu postarile !!! Cum am spus , sper ca adminii sa ia in considerare lipsa pozelor cu ks-ul pentru ca despre asta e plangerea ta.Cum la o preluare,stationare se cer printurile toate si exacte asa se cer si in cazul unui KS! O zi buna! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...