Snow Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Bill Gates castiga in fiecare SECUNDA 250 de dolari$, ceea ce inseamna cam 20 milioane de dolari pe ZI si cc 7,8 miliarde de dolari pe AN! Daca scapa pe jos o mie de dolari, nici macar nu se deranjeaza sa-i ridice de jos pt. ca, in cele 4 secunde cat s-ar apleca pt. a face acest lucru, el deja ar castiga acesti bani la loc.Ar putea sa doneze cate 15 dolari fiecarui om de pe Pamant si tot ar ramane cu 5 milioane de dolari ca bani de buzunar . Michael Jordan este cel mai bine platit sportiv din SUA. Daca n-ar cheltui nici un sfant si si-ar pastra actualul venit anual, adic 30 de milioane de dolari, ar trebui sa astepte 277 de ani sa ajunga la fel de bogat cum este Bill Gates acum. Daca Bill Gates ar fi o tara, atybcu s-ar situa pe locul 37 ub topul celor mai bogate tari din lume. Daca s-ar schimba toti banii lui Bill Gates in bancnote de 1 dolar, s-ar putea construi un drum lung cat de 14 ori distanta de la Pamant la Luna. Dar construirea drumului, lucrandu-se non stop, ar dura 1400 de ani si ar fi nevoie de 713 avioane Boeing 747 pt. a transporta toti acesti bani. Daca presupunem ca va mai trai 35 de ani, el ar trebui sa cheltuiasca 6, 87 mil de dolari pe ZI, ca sa termine toti banii inainte de a face popasul final la loc cu verdeata interesting stuff PS: Sper sa aveti rabdare sa cititi eu unu am ramas fascinat !!!
w1seMan Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 interesting .. total waste of money@sky .. cred ca se referea la cele scrise de el mai sus
Sonic Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Interesante povestioarele alea Citi aici un articol monstruos despre Bill Gates http://egomania.nu/gates.html
feaR` Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Asta a inventat arma nucleara formata din portofele ... daca imi da un sac de cartzi de credit peste fatza ajung la urgentza
Ahilosu Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 legat de M J e veche stirea......el nu mai e de vreo 3 ani sportiv
Snow Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 legat de M J e veche stirea......el nu mai e de vreo 3 ani sportiv Stiu ca M J nu mai e sportiv da in context scrie ca daca ar juca 277 de ani....
LuCiFeR Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Lu Bill Gates i se potriveste melodia "Eu fac banii la secunda" , ca asta chiar face wtf ..doamneeeee de ce le dai la altii asa mult si la altii kangi? vrei sa ne suparam? ..ia vezi , cum inclini balanta
Oscar Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Lu Bill Gates i se potriveste melodia "Eu fac banii la secunda" de acord 250$ / sec
Sp4wN`19 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 doamneeeee de ce le dai la altii asa mult si la altii kangi? vrei sa ne suparam? ..ia vezi , cum inclini balanta vrei si tu aia 15 $?
An7ic0de Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Interesante povestioarele alea Citi aici un articol monstruos despre Bill Gates http://egomania.nu/gates.html what a sack of bullshit
Saber_Trail Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Citi aici un articol monstruos despre Bill Gates http://egomania.nu/gates.html Eu zic sa fugim cu totii in salbaticie ca Sf Ioan Botezatorul ca vine Anticristul de Gates sa ne ia pe toti ! Si vor venii si cei patru calareti ai apocalipsei: primul calarea un windows, al doilea un DOS, al treilea un EXCEL iar al patrulea un Internet Explorer. Si ei vor dezlantui Internetul in lume ! !!!GET REAL !!!!
batranul_mascat Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 sunt putin si "umflate" chestile astea, dar ma rog, cam asa e. poate ies la o bere deseara cu B. Gates
An7ic0de Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 sunt putin si "umflate" chestile astea, dar ma rog, cam asa e. poate ies la o bere deseara cu B. Gates mdea si porcii zboara si elefantii fac oo
Oscar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Interesante povestioarele alea Citi aici un articol monstruos despre Bill Gates http://egomania.nu/gates.html lol tare linku acum mam uitat si eu
wine Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Asta e mai bogat cat toata Romania asta la un loc!
The Wolf Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Realizatii ca, chiar daca nu ar mai lucra din acest moment bani lui tot cresc din dobanziile de la banca si o sa le ajunga la toate generatiile familiei sale.
vudu Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 vrei si tu aia 15 $? eu si cu 1$ m as multimi ba chiar si cu 0.5$ iar in legatura cu linku ala http://egomania.nu/gates.html
IeD3vil Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 bah... dak ash fi gates nuj... nush ce as face cu toti banii aia... cre`k ash incepe sa dau shi pe la altzii... un fel de gigi becali american yeah right
Guest dvd-uri Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 (edited) http://www.dvd-uri.go.ro.ia o pauza ca sa nu ne mai stresezi cu bios-ul tau Edited January 21, 2006 by seba18
Guest dvd-uri Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Bill Gates castiga in fiecare SECUNDA 250 de dolari$, ceea ce inseamna cam 20 milioane de dolari pe ZI si cc 7,8 miliarde de dolari pe AN! Daca scapa pe jos o mie de dolari, nici macar nu se deranjeaza sa-i ridice de jos pt. ca, in cele 4 secunde cat s-ar apleca pt. a face acest lucru, el deja ar castiga acesti bani la loc.Ar putea sa doneze cate 15 dolari fiecarui om de pe Pamant si tot ar ramane cu 5 milioane de dolari ca bani de buzunar .Michael Jordan este cel mai bine platit sportiv din SUA. Daca n-ar cheltui nici un sfant si si-ar pastra actualul venit anual, adic 30 de milioane de dolari, ar trebui sa astepte 277 de ani sa ajunga la fel de bogat cum este Bill Gates acum. Daca Bill Gates ar fi o tara, atybcu s-ar situa pe locul 37 ub topul celor mai bogate tari din lume. Daca s-ar schimba toti banii lui Bill Gates in bancnote de 1 dolar, s-ar putea construi un drum lung cat de 14 ori distanta de la Pamant la Luna. Dar construirea drumului, lucrandu-se non stop, ar dura 1400 de ani si ar fi nevoie de 713 avioane Boeing 747 pt. a transporta toti acesti bani. Daca presupunem ca va mai trai 35 de ani, el ar trebui sa cheltuiasca 6, 87 mil de dolari pe ZI, ca sa termine toti banii inainte de a face popasul final la loc cu verdeata interesting stuff PS: Sper sa aveti rabdare sa cititi eu unu am ramas fascinat !!! ce sa mai castige ca tocmai l-am vazut mort pe www.nothingsostrange.com pe bill gates
Qui-Gon Jinn Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 ce sa mai castige ca tocmai l-am vazut mort pe www.nothingsostrange.com pe bill gates mda, tu si cu aia care cred ca wrestlingul la americani e pe bune si ca undertaker chiar a fost ingropat si a inviat si ca eddie gurrilla sau cum il mai chema chiar a mai murit, m-am saturat de dinastia care cred tot ce li se pune in cap, daca era sa moara bill gates eu cred ca stirea aparea pe mai multe site-uri nu doar pe ala, si am impresia ca ala e un filmulet facut de amuzament...foai doamne ce ma fac astia care cred ca a murit guerilla sa rad motivu ptr care cred asta e : ca toti plangeau bla bla bla si marmotaaaa.....
The Wizard Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 http://www.uploadtemple.com/view.php/1137846930.rar sa vedeti cum s-a imbogatit omu, numai prin.......
Guest elian Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mda, tu si cu aia care cred ca wrestlingul la americani e pe bune si ca undertaker chiar a fost ingropat si a inviat si ca eddie gurrilla sau cum il mai chema chiar a mai murit, m-am saturat de dinastia care cred tot ce li se pune in cap, daca era sa moara bill gates eu cred ca stirea aparea pe mai multe site-uri nu doar pe ala, si am impresia ca ala e un filmulet facut de amuzament...foai doamne ce ma fac astia care cred ca a murit guerilla sa rad motivu ptr care cred asta e : ca toti plangeau bla bla bla si marmotaaaa..... ba am glumit e un film cu steve sires nothing so strange -visit my own www.elianlazar.tk atentie noul nume dvd-uri este acum elian pe acest forum